Survivor Spoiler: Η απρόσμενη αποχώρηση και οι νέες ομάδες

16.03.2022
Survivor Spoiler: Η απρόσμενη αποχώρηση και οι νέες ομάδες
Επεισόδιο αποχώρησης σήμερα (16/3/2022) και αν επιβεβαιωθούν τα spoilers έρχεται μεγάλη ανατροπή.

Η Βρισηίδα και η Κάτια από την κόκκινη ομάδα και ο Σπύρος και η Τζο από την μπλε ομάδα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Στο τέλους του σημερινού επεισοδίου θα δούμε ποιος παίκτης ή παίκτρια αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη σκέψη ήθελε τη Τζο να είναι εκείνη που φεύγει σήμερα, καθότι και η πιο πρόσφατη προσθήκη στους survivors όμως τα spoilers αναφέρουν ότι εκείνη που θα αποχαιρετήσει σήμερα θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, προς μεγάλη έκπληξη όλων -ή μήπως όχι;

Το μοντέλο από την Ουκρανία επέστρεψε στον "τόπο το εγκλήματος" έναν χρόνο αφού είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πέρσι επικαλούμενη λόγους υγείας και, σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα η παραγωγή είχε εναποθέσει επάνω της ελπίδες -για να μην αναφέρουμε τα αστρονομικά ποσά που φέρεται να έχουν επενδυθεί επάνω της, επίσης.

Αν κρίνουμε από το feedback που έρχεται μέσω των fans, όμως, φαίνεται ότι η Κάτια όχι μόνο "δεν έχει φέρει τα χρήματά της πίσω" αλλά να που ο κόσμος θα της δείξει την έξοδο.

Εν αναμομή επιβεβαίωσης -ή μη- των spoilers, πάντως, έρχεται και μία ακόμη πληροφορία για κάτι που μάλλον θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι οι ομάδες ξαναφτιάχνονται από την αρχή και ιδού τι βγάζει το... ανακάτεμα!

Κόκκινη Ομάδα
Αρης Σοϊλέδης
Βρισηίδα Ανδριώτου
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Τάκης Καραγκούνιας
Σπύρος Μαρτίκας
Θωμαϊς Εμαννουηλίδου
Σοφιάνα Αβραμάκη
Γιώργος Ταλάντσεβ

Μπλε Ομάδα
Γιώργος Κατσαούνης
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Στάθης Σχίζας
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Τζο Μαριδάκη
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Απόστολος Ρουβάς
Μυριέλλα Κουρεντή

Μένει, απλά, η επιβεβαίωση -ή και διάψευση των spoilers. Μέχρι τότε, ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο, ενώ αν θέλεις να θυμηθείς τι έγινε χθες με το έπαθλο επικοινωνίας, την πρόταση γάμου και τα "φανερώματα" κλικαρε στον σύνδεσμο!