Σασμός: Εμφανίστηκε νέος άντρας στη ζωή της Αργυρώς και οι αντιδράσεις ήταν... ακραίες

10.03.2022
Σασμός: Εμφανίστηκε νέος άντρας στη ζωή της Αργυρώς και οι αντιδράσεις ήταν... ακραίες
Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στα Γιάννενα η Αργυρώ και, όπως είδαμε στο trailer για το σημερινό [10/3/2022] επεισόδιο εμφανίστηκε νέο "ενδιαφέρον". Δεν είδαν όλοι, όμως, με καλό μάτι την εξέλιξη.

Η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) και η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα) έφυγαν τελικά από τη Κρήτη. Οι φανς των υπαρχόντων ζευγαριων προσπαθούν ακόμη να ξεπεράσουν τη συγκίνηση από τη σκηνή με τον Αντώνη (Δημήτρη Ήμελλο) και δέχτηκαν ένα νέο "χτύπημα". Φαίνεται, πως τα Γιάννενα υποδέχτηκαν μαμά και κόρη (ειδικά την κόρη) με τον καλύτερο τρόπο, που ακούει στο όνομα Γιώργος Χριστοδουλου.

Το είχαμε ακούσει και φαίνεται πως σήμερα το βράδυ θα έχουμε και την πρώτη επαφή. Πρόκειται για τον γοητευτικό ηθοποιό που στη σεριά θα ακούει στο όνομα Σταύρος και θα είναι αυτός που θα χαρίσει στη Μαρίνα ξανά το χαμόγελό της.

Ο κόσμος του Twitter όμως δεν φάνηκε να καλοβλέπει (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) τη νέα άφιξη και αντέδρασε άσχημα, υπέρ του Αστέρη, που βλέπει ότι δεν έχει καμία τύχη πια!

Αναμένοντας εξελίξεις και για το νέο love story, ιδού τι άλλες εξελίξεις περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και η λογομαχία μεταξύ τους είναι έντονη.

Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει και μιλά στον παππά για τους φόβους της. Εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι το καταφέρνει.

Εν τω μεταξύ, μία μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το φιάσκο;