Survivor: Ακόμη μία ήττα για τους Κόκκινους - Οι δύο νέοι υποψήφιοι και το σκεπτικό πίσω από την επιλογή

18.01.2022
Survivor: Ακόμη μία ήττα για τους Κόκκινους - Οι δύο νέοι υποψήφιοι και το σκεπτικό πίσω από την επιλογή
«Το φως ενάντια στο σκοτάδι», είπε συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, κάτοχος του κολιέ ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Ο Βαλάντης ήταν ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ύστερα από την πρώτη ήττα των Κόκκινων και χθες, μετά τη δεύτερη η ομάδα έβαλε ακόμη δύο παίκτες της στον τάκο πλάι του, όμως καθόλου τυχαία.

Προφανώς ύστερα από συνεννόηση των Διασήμων η επιλογή του Γιωρίκα Πηλίδη ως πρώτου υποψήφιου ήταν σκόπιμη, ενώ όπως υποστήριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που υπέδειξε τον τρίτο παίκτη -τον Θανάση Βισκαδουράκη- ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Το σκεπτικό, όπως φαίνεται και στα λόγια των παικτών στο βίντεο στη συνέχεια ήταν να δώσουν δύο δυνατούς παίκτες -που συμβολίζουν το φως- απέναντι στον Βαλάντη που συμβολίζει το σκοτάδι και να κάνουν την επιλογή του κοινού ακόμη πιο εύκολη.

Βέβαια, και ο ίδιος ο τραγουδιστής εξέφρασε ξανά την επιθυμία του να φύγει από το παιχνίδι δηλώνοντας κουρασμένος και πληγωμένος.

Οι συμπαίκτες του δεν του απευθύνουν καν τον λόγο και η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη για τον Βαλάντη που μετά το ανεπίτρεπτο σχόλιο που έκανε στην Ευρυδίκη έφερε τον εαυτό του σε αυτή την τραγική θέση.

Ιδού τι να περιμένουμε σήμερα: