GNTM retro: Ιδού οι πέντε νικήτριες του ριάλιτι και όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής

02.12.2020
GNTM retro: Ιδού οι πέντε νικήτριες του ριάλιτι και όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της φετινής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και με την αφορμή εμείς γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, σε όλες προηγούμενες.

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που το Greece' s Next Top Model προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Star, όμως, στην ουσία πρόκειται για την πέμπτη σεζόν του στη χώρα μας.

Τα δύο πρώτα χρόνια, το παιχνίδι αυτό προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 (2009-2011) με τη Σεράινα Καζαμία και τη Σιντορέλα Τόλη νικήτριες αντίστοιχα.

Όσο για την κριτική επιτροπή; Είχαμε τη Βίκυ Καγιά σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά και μέλος της επιτροπής και δίπλα της τους: Χάρη Χριστόπουλο, Τζένη Μπαλατσινού και Χριστόφορο Κοτέντο. [φωτό κάτω]

Θυμήσου τη Σεράινα τότε και τώρα

Ιδού και η Σιντορέλα του 2010 και του σήμερα που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περιμένοντας το πρώτο της παιδί.

Μέχρι το 2018 υπήρξε ένα κενό και τότε το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο Star με τη Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή μαζί με τους: Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου [φωτό κάτω]

Τη χρονιά εκείνη, νικήτρια ήταν η Ειρήνη Καζαριάν

Τη δεύτερη (2019) είχαμε δύο νικήτριες: Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο.

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο 2020 με τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή και τον τελικό να αναμένεται στις 15 Δεκεμβρίου.