GNTM 3 - Spoiler: Αυτά τα μοντέλα θα βρεθούν εκτός στα επόμενα επεισόδια - Θα δούμε διπλή αποχώρηση;

25.11.2020
GNTM 3 - Spoiler: Αυτά τα μοντέλα θα βρεθούν εκτός στα επόμενα επεισόδια - Θα δούμε διπλή αποχώρηση;
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3 και τα spoiler έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά για τα επόμενα καθοριστικά επεισόδια.

Εννέα κορυφαία μοντέλα διεκδικούν την κορυφή και μπορεί χτες 24/11 να μην αποχώρησε κανείς στα επόμενα όμως επεισόδια ενδεχομένως να δούμε για άλλη μια φορά και διπλή αποχώρηση.

Το GNTM επιστρέφει με ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και τα 9 μοντέλα που έχουν μείνει στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Εμμάνουελ είναι η Λία, η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Αιμιλιάνο, ο Έντουαρντ, o Ηρακλής, η Ξένια και η Παρασκευή.

Το τρέιλερ για το επεισόδιο που θα δούμε στις 30/11/2020

Τα πέντε αγόρια και τα τέσσερα κορίτσια θα παλέψουν στις επόμενες δοκιμασίες όχι μόνο για να «πάρουν τη δουλειά» αλλά και για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε στις 24/11.

Ποιοι θα βρεθούν στην έξοδο τις επόμενες εβδομάδες.

Στις επόμενες αποχωρήσεις σύμφωνα με τα spoiler θα δούμε αυτή του Δημοσθένη ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, επρόκειτο να αποχωρήσει στο χτεσινό επεισόδιο.

Εκτός θα βρεθούν ακόμη η Ξένια και η Μαριαγάπη.

GNTM 3: Θα υπάρξει διπλή αποχώρηση;

Τόσο στον πρώτο κύκλο του GNTM όσο και στον δεύτερο είδαμε διπλή αποχώρηση. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στη συνέχεια του τρίτου κύκλου. Καγιά, Ζενεβιέβ, Μπράτης και Σκουλός κρατούν αυτό τον άσο στο μανίκι τους για τη συνέχεια όταν φάσει το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό για άλλη μια φορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διπλή αποχώρηση θα συμβεί εντός της επόμενης εβδομάδας.