GNTM 3: Η απόλυτη ανατροπή - Χωρίς καλύτερη και χειρότερη λήψη δεν υπήρξε αποχώρηση [video]

25.11.2020
GNTM 3: Η απόλυτη ανατροπή - Χωρίς καλύτερη και χειρότερη λήψη δεν υπήρξε αποχώρηση [video]
Αυτό που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, πολύ απλά, δεν έχει ξαναγίνει

Μπορεί τα spoilers να ήθελαν τον Δημοσθένη να αποχωρεί από το παιχνίδι όμως αντίθετα με τις περισσότερες φορές δεν επιβεβαιώθηκαν. Η χθεσινή δομικασία δεν απέφερε αποτέλεσμα ούτε ως προς το καλύτερο ούτε ως προς το χειρότερο κλικ.

Επεισοδιακό το χθεσινό επεισόδιο, με πολλή ένταση που είχε ξεκινήσει από το challenge που προηγήθηκε όπου αμφισβητήθηκε έντονα η απόφαση του Γιώργου Καράβα να δώσει την καλύτερη λήψη στον Αιμιλιάνο. Ο Αντρέας, ο Έντουαρτ και ο Δημοσθένης -κυρίως- αντέδρασαν έντονα, γεγονός που φόρτισε την ατμόσφαιρα, όμως ο κύβος ερρίφθη.

Με την ένταση αυτή παίκτες και κριτές οδηγήθηκαν στο σετ της δοκιμασίας που ήθελε τους 9 διαγωνιζόμενους να μπουν στο νερό με μπουκάλες scuba diving με στόχο να διαφημίσουν ένα ρολόι. Οι κριτές όμως επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη για όλους καθώς αφού τους "μάλλωσαν" πολύ έντονα για όσα είχαν συμβεί νωρίτερα τους ενημέρωσαν ότι για τη δοκιμασία αυτή δεν θα υπήρχε coaching από εκείνους (παρά μόνο στον Δημοσθένη που είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία). Αντίθετα, οι παίκτες θα πορευόταν ως ζευγάρια όπου ο ένας θα έκανε το art direction του άλλου, ενώ από τις 10 λήψεις του ο κάθε παίκτης θα επέλεγε τη δική του φωτογραφία για το πλατώ!

Η φωτογράφηση έγινε εν μέσω πολύ έντονης έντασης και εκνευρισμού, η οποία, βέβαια συνεχίστηκε και στο πλατό, όπου φάνηκε ότι τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά.

Εκτός από τον Δημοσθένη και την Παρασκευή που είχαν καταφέρει να δώσουν κάτι πιο... "αξιοπρεπές", οι υπόλοιπες φωτογραφίες ήταν "ανάξιες" λόγου, γεγονός στο οποίο συμφώνησαν και όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά στο ενδεχόμενο να... φύγουν όλοι!

Τελικά, ύστερα από μία παρέμβαση του Γιώργου Καράβα, ο οποίος ζήτησε ως χάρη σε κριτές και παραγωγή να περάσει η δοκιμασία αυτή ως "μη γενόμενη" η εξέλιξη ήταν ακριβώς αυτή. Δεν υπήρξε καλύτερη φωτογραφία για χθες, όμως ούτε και χειρότερη, άρα παραμένουν όλοι παίκτες ως έχουν στο παιχνίδι.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα, εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου για το οποίο παίρνουμε μια γεύση στο trailer στο τέλος: