GNTM 3 - Ο Emmanuel αποχώρησε οριστικά - Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε εκτός σπιτιού;

24.11.2020
GNTM 3 - Ο Emmanuel αποχώρησε οριστικά - Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε εκτός σπιτιού;
Μια εβδομάδα μετά τη δεύτερη είσοδό του στο παιχνίδι, ο Emmanuel είδε την έξοδο ξανά. Αυτή τη φορά, όμως, είναι οριστικό!

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση έμειναν 9 παίκτες στο σπίτι του GNTM και ο πήχης ανεβαίνει όλο και περισσότερο καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό έχει ξεκινήσει.

Η δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες χθες το βράδυ ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και δεν φάνηκε να τους βοήθησε ούτε η γιόγκα που όλοι έκαναν και είδαμε στο πρώτο μισό του επεισοδίου.

Η Παρασκευή που είχε κερδίσει τη δουλειά στο προηγούμενο επεισόδιο, κλήθηκε να ορίσει τα ζευγάρια και να δώσει το ντεσαβαντάζ, το οποίο, όπως φάνηκε "έκανε δουλίτσα".

Τα ζευγάρια έπρεπε να ποζάρουν έτσι ώστε να δημιουργήσουν από ένα γράμμα της αλφαβήτου, ισορροπώντας κάθε λεπτό επάνω σε ξυλοπόδαρα!

Το shooting ολοκληρώθηκε και ηστιγμή της κρίσης στο πλατό έφτασε, με τις απαραίτητες εντάσεις να μη λείπουν.

Τη δουλειά πήρε το ζευγάρι Δημοσθένης - Αιμιλιάνο για το Α τους, ενώ ο πρώτος ήταν εκείνος που σύμφωνα με τους συμπαίκτες του που ψήφησαν τελικά, πήρε το δικαίωμα να μοιράσει τα αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία... Ιδού τι είπε σχετικά.

Στον αντίποδα, o Emmanuel και η Μαριαγάπη δεν κατάφεραν να πείσουν με το Ύψιλόν τους, με τον πρώτο να κρίνεται ως ο παίκτης με την πιο αδύναμη λήψη και τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Ιδού τι δήλωσε, σαφώς στεναχωρημένος, στην κάμερα.

Ο Emmanuel είχε αποχωρήσει και άλλη φορά από το παιχνίδι, όμως επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τρία ακόμη παιδιά, τον Ηρακλή, την Παρασκευή και την Ξένια, στους οποίους δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία. Εμείς, είχαμε υπογραμμίσει τότε ότι η επιστροφή αυτών των παικτών, μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαία, καθώς είχαμε προσέξει ότι ήταν οι μόνοι παίκτες που βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν είχαν κάνει ανάρτηση στα social media. Προφανώς γνώριζαν από τη στιγμή που αποχώρησαν ότι θα ξαναέμπαιναν! Έστω...

Χθες, λοιπόν, ο Emmanuel είδε ξανά την έξοδο του GNTM κι αυτή τη φορά το αποτέλεσμα είναι οριστικό, εφόσον έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

"The Journey just begins●
Πρωτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι ελεγα στην τηλεόραση 😅😅😂
Εφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα😢😅) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τυχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες
(Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που εκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη.
@vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @gntmgr @starchanneltv 🙏🏾🙏🏾🙏🏾
Εχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω ολους εσας αλλα κι να με ξαναγνωρισετε. ❤", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το μοντέλο.