GNTM 3 Spoiler 30/11: Η σημερινή αποχώρηση - "φωτιά"! [Photo+Video]

30.11.2020
GNTM 3 Spoiler 30/11: Η σημερινή αποχώρηση - "φωτιά"! [Photo+Video]
Μία ακόμη GNTM εβδομάδα ξεκίνά απόψε 30/11 και οι απαιτήσεις αυξάνονται συνεχώς. Η αποψινή αποχώρηση θα φέρει συγκίνηση και ο παίκτης που θα βρεθεί εκτός, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτία του show.

Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 θα συναντηθούν με κάποια από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν τα δουν πολύ καιρό. Στη συνέχεια θα δούμε ένα mini challenge στο οποίο τα επίδοξα μοντέλα θα φωτογραφηθούν μαζί τους κάνοντας αναπαράσταση κάποιας παιδικής φωτογραφίας που έχουν μαζί.

Θα ακολουθήσει η φωτογράφιση της εβδομάδας για την αποχώρηση. Αγόρια και κορίτσια θα γίνουν υπερ-ήρωες, κρεμασμένοι από γερανό στα 30 μέτρα.

Δείτε ακόμη: GNTM 3 - Spoiler: Αυτά τα μοντέλα θα βρεθούν εκτός στα επόμενα επεισόδια - Θα δούμε διπλή αποχώρηση;

Δείτε το τρέιλερ:

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε σύμφωνα με τo spoiler της ημέρας;

Τα μοντέλα που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι η Λία, η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Αιμιλιάνο, ο Έντουαρντ, o Ηρακλής, η Ξένια και η Παρασκευή.

Απόψε 30/11 ένας ακόμη δυνατός παίκτης θα βρεθεί εκτός GNTM. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτός που δε θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει είναι ο Δημοσθένης o οποίος μέχρι τώρα εξέπληξε τους πάντες με την απόδοση του. Το spoiler ανέφερε το ίδιο και για το επεισόδιο της προηγούμενης Τρίτης 24/11 αλλά δεν επιβεβαιώθηκε.

Εν αναμονή ως τις 21:00 το βράδυ για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το spoiler.