GNTM 3 αποχώρηση: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρινέλας μετά το "αντίο" και η καλύτερη φωτογραφία-έκπληξη [video]

18.11.2020
GNTM 3 αποχώρηση: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρινέλας μετά το "αντίο" και η καλύτερη φωτογραφία-έκπληξη [video]
Η δεκάδα του GNTM "έκλεισε" ξανά και η Μαρινέλα δεν είναι "μέσα", αυτή τη φορά.

Ακόμη μία αποχώρηση από το δημοφιλές ριάλιτι μόδας του STAR χθες το βράδυ και τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ακόμη μία φορά.

Η δοκιμασία δυσκόλεψε πάρα πολύ όλα τα παιδιά με την αποχώρηση να "παίζεται" τελικά μεταξύ της Μαρινέλας και του Δημοσθένη.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να διαφημίσουν καφέ ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με τα εσώρουχά τους. Τους ζητήθηκε να βγάλουν το πιο σέξι εαυτό τους με έναν τεράστιο βαθμό δυσκολίας όμως καθώς θα έπρεπε να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα έλεγαν πάνω από το κεφάλι τους δημοσιογράφοι και παραγωγοί του STAR που εισέβαλαν στο κάθε σετ με σκοπό να τους αποσυντονίσουν.

Διάβασε και αυτό: GNTM 3 απορία: Μήπως οι επιστροφές των 4 παικτών δεν ήταν τόσο... άγνωστες; Η "ύποπτη" σύμπτωση που προβληματίζει

Η Μαρινέλα ήταν εκείνη που, όπως φάνηκε, επηρεάστηκε περισσότερο από το "εμπόδιο". Δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και ο εκνευρισμός της φάνηκε στην πόζα της. Ήταν εκείνη που έφυγε τελικά. Ιδού η ανακοίνωση του αποτελέσματος και στη συνέχεια τα όσα είπε στο τέλος του επεισοδίου:

Στην αντίπερα όχθη, την καλύτερη φωτογραφία είχε η Παρασκευή, η οποία κατέπληξε τους κριτές στην επιτροπή, αλλά και τους πάντες στο σετ καθώς ήταν η μόνη, που, πραγματικά, ήταν σα να μην άκουγε τίποτα από όλα όσα γινόταν πάνω από το κεφάλι της. Απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της, εμφάνισε όντως μια πολύ επιτυχημένη φωτογραφία και κέρδισε τους πάντες, μία εβδομάδα μετά την επιστροφή της.

Έτσι φτάσαμε στην τελική (τελικότατη, αυτή τη φορά) δεκάδα του φετινού GNTM....

Ιδού και μία γεύση από το επόμενο επεισόδιο