GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι - Δε χάρηκαν και πολύ μέσα στο σπίτι

16.11.2020
GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι - Δε χάρηκαν και πολύ μέσα στο σπίτι
Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε όπως μας είχει προϊδεάσει: με τη μεγάλη επιστροφή δύο αγοριών και δύο κοριτσιών, οι οποίοι έλαβαν μια δεύτερη ευκαιρία. Και τα αίματα άναψαν για τα καλά.
Το σημερινό επειδόδιο ξεκίνησε στο πλατό όπου βρέθηκαν όλα τα μοντέλα που είχαν αποχωρήσει μέχρι σήμερα. Στις θέσεις τον κριτών η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας ενώ σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο, ο Head Scout του Elite London για ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό casting.

Την όλη διαδικασία παρακολουθούσαν και τα 8 παιδιά που παρέμειναν στο σπίτι, όπου τα συναισθήματα είδαμε ότι πέρασαν από πολλές εναλλαγές.

Ο Joel ζήτησε να δει μερικά από τα παιδιά (προφίλ και πασαρέλα) και στο τέλος ανακοίνωσε την "ετυμηγορία" του. Ο Emmanuel, η Παρασκευή, ο Ηρακλής και η Ξένια ήταν τα παιδιά που έλαβαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο άκουσμα των ονομάτων αυτών τα παιδιά από το σπίτι, ενώ, ας σημειώσουμε είχαν ξεκινήσει με πιο "αισιόδοξες" και "φιλικές" σκέψεις, φάνηκε ότι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα. Δεν τους κακίζουμε κιόλας!!! Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια. Την αναμένουμε.