GNTM 3: Εκτός παιχνιδιού και ο Ηρακλής - Η "άνεσή" του και οι αντιδράσεις για την καλύτερη φωτογραφία της βραδιάς

04.11.2020
GNTM 3: Εκτός παιχνιδιού και ο Ηρακλής - Η "άνεσή" του και οι αντιδράσεις για την καλύτερη φωτογραφία της βραδιάς
Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε και πολύς κόσμος "κλαίει" από χθες το βράδυ. Ο ίδιος βέβαια είχε την πιο cool αντίδραση στο γεγονός. Να τα λέμε κι αυτά!

Η χθεσινή αποχώρηση (3/11/2020) καθόρισε την τελική δεκάδα στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας του Star και ο Ηρακλής δεν ήταν μέσα σε αυτή. Βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη "σέντρα" και ήταν η τελευταία.

Η δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα παιδιά χθες ήταν αρκετά απαιτητική και τους δυσκόλεψε όλους. Φόρεσαν από ενα αλεξίπτωτο και έπρεπε να ποζάρουν έχοντας τα... μποφόρ κόντρα! Τα κατάφεραν. Άλλοι καλύτερα άλλοι χειρότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας (έχοντας πάρει την προηγούμενη δουλειά) μοίρασε τα ντισαβαντάζ σε Λία και Μαρινέλα και ο ίδιος εντυπωσίασε τους κριτές με την απόδοσή του.

Η ώρα της κρίσης έφτασε όμως και ο Αντρέας, παρά το ότι έφτασε στην πηγή δεν ήπιε νερό. Η Μαριαγάπη ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά, αφενός γράφοντας ιστορία ως το πρώτο κορίτσι στο σόου που φτάνει σε αυτό το σημείο φέτος, αφετέρου προκαλώντας αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα συμπαικτών της. Όχι αδίκως, αν μπορούμε να εκφέρουμε και τη δική μας γνώμη!

Σε κάθε περίπτωση ο κύβος ερρίφθη και είχαμε και αποχώρηση. Ο Ηρακλής έφυγε (και ναι, δεν είχε καλή φωτογραφία, ούτε αυτή τη φορά) και ιδού η στιγμή της ανακοίνωσης. Προφανώς προετοιμασμένος για το γεγονός ο Ηρακλής, ήταν ο μόνος παίκτης που βρέθηκε σε αυτή τη θέση και αντέδρασε τόσο ψύχραιμα. Σα να το ήθελε κιόλας, θα μπορούσε να πει κανείς.

Ιδού τι είπε και ο ίδιος στην κάμερα.

Όσο για την επόμενη εβδομάδα; Ιδού ποια θα είναι η πρώτη δοκιμασία για τη 10άδα του GNTM για τη Δευτέρα (9/11/2020)