«Άγριες Μέλισσες»: Ένας νέος έρωτας στην Τρούμπα και ένας στο Διαφάνι - ή μάλλον... δύο [video]

20.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ένας νέος έρωτας στην Τρούμπα και ένας στο Διαφάνι - ή μάλλον... δύο [video]
Έντονη αισθηματική αναστάτωση αυτές τις μέρες στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Για να δούμε τι θα γίνει...

Στο σημερινό (20/10/2020) επεισόδιο η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας, που γοητεύεται από την ομορφιά της. Θα κάνουν αρκετή παρέα και, προφανώς, εκείνος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της, πράγμα που, φυσικά, δεν περνά απαραρήτητο από τον Τάκη. Και "σκηνή" θα έχουμε στο σημερινό επεισόδιο.

Στον ρόλο του Φίλιππου, ο Ιωάννης Ασκάρογλου [φωτό κάτω]

Αυτό ήταν το ένα ειδύλλιο που βλέπουμε να ανθίζει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από Τρούμπα μεριά. Και στο Διαφάνι, όμως, έχουμε έρωτες που "καίνε" και μια πρώτη γεύση την πήραμε από το χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος φυσικά για το "τρίγωνο" Λάμπρου-Σοφούλας-Άγγελου.

Ναι, ο εγγονός του Νέστορα (τον οποίο ερμηνεύει πια ο Νίκος Λεκάκης) ομολογεί στον παππού του πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα (κατά κόσμον Βίκυ Διαμαντοπούλου), ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν. Άβολη κατάσταση. Πώς θα εξελιχθεί άραγε;

Στο επεισόδιο θα δούμε επίσης την Ελένη να συγκρούεται με τον Βόσκαρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του και την ίδια στιγμή, τον Δούκα να μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του.

Τέλος, ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα (την οποία ερμηνεύει η εντυπωσιακή Νεφέλη Κουλούρη [φωτό κάτω]) και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους.

Ιδού και το τρέιλερ για να μπαίνουμε στο πνεύμα: