«Άγριες Μέλισσες»: Και η Θεοδοσία στο πνεύμα του #μενουμεσπίτι - Το απίθανο σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά

13.03.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Και η Θεοδοσία στο πνεύμα του #μενουμεσπίτι - Το απίθανο σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά
Σε ρυθμούς κορονοϊού και το χιούμορ. Σε όλα τα επίπεδά του. Και η έμπνευση έρχεται από παντού!

Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών του κάθε εβδομάδα.

Φυσικά δεν λείπουν τα ανελέητα τρολαρίσματα από χρήστες των social media που μοιράζονται απίθανες ατάκες και σχόλια.

Μία από τους επώνυμους fans της σειράς είναι η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία εκτός των spoilers που δίνει πριν από κάθε επεισόδιο, "κεντάει" με τα τρολαρίσματά της μετά το τέλος του.

Για το χθεσινό επεισόδιο "έγραψε" πάλι, αντλώντας έμπνευση από το νέο παράνομο ζεύγος της σειράς, τη Θεοδοσία και τον γυναικολόγο από τη Λάρισα που φαίνεται ότι της πήρε τα μυαλά.

Πήγε, λοιπόν να τον βρει στην πόλη η Θεοδοσία τον Αλέξανδρο και του ανακοίνωσε όλο χαρά ότι έχει λίγο χρόνο και του πρότεινε να πάνε για φαγητό. Εκείνος όμως είχε άλλα στο μυαλό του. Παρά τις αρχικές της αναστολές εκείνη επείσθη και "οι δυο του έγιναν ένα" επάνω στο γραφείο του!

Ε... αυτή ήταν και η σκηνή που έκανε "κλικ" στην γνωστή δημοσιογράφο που είδε στην όλη κίνηση κάτι πολύ επίκαιρο και έστειλε μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα μέσα από ένα απίθανο τρολάρισμα. Ιδού τι έγραψε, χειροκροτούμε και... ακολουθούμε για επόμενα "μαργαριτάρια". Θα έρθουν σίγουρα.