Survivor: Δεύτερη ήττα από τους Τούρκους παρά τα αντίθετα spoilers

20.05.2017
Τελικά δεν ισοφαρίσαμε την αντίπαλη ομάδα χθες το βράδυ, όπως είχε «κυκλοφορήσει» βάσει φημών που ερχόταν από διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο ομάδες, Ελλάδα και Τουρκία αναμετρήθηκαν ξανά και η δεύτερη αναδείχτηκε ακόμη μια φορά νικήτρια με το οριακό σκορ 10-9 όμως αυτή τη φορά.

Ο πρώτος αγώνας της Πέμπτης είχε λήξει υπέρ των Τούρκων με 10-7 και με αυτή τη δεύτερη νίκη οι μεταξύ των δύο ομάδων κόντρα έληξε εφόσον το ζητούμενο ήταν μια ομάδα να σημειώσει 2 νικηφόρους αγώνες.

Παρότι έχασαν, οι Έλληνες παίκτες τα έδωσαν όλα. Στην αρχή εκμεταλλεύθηκαν σε μεγάλο τις πολύ καλές βολές που έκαναν στο δεύτερο τμήμα του παιχνιδιού, επιλέγοντας δυνατές βολές στο κέντρο του “τοίχου”, και όχι χαμηλά, όπως δοκίμασαν αρχικά οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα στους πρώτους γύρους να μείνουν πίσω στο σκορ με 0-3. Στη συνέχεια όμως κατάλαβαν το λάθος τους και έκαναν την ανατροπή, φτάνοντας στο 5-3 , προτού η ελληνική ομάδα ισοφαρίσει σε 5-5, και έπειτα σε 6-6, ενώ δύο συνεχόμενες νίκες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου έδωσαν προβάδισμα με 8-6 στην Ελλάδα. Ο Βολκάν νίκησε στο επόμενο run τον Μπο, μειώνοντας σε 8-7, ενώ ο Ιλχάν ισοφάρισε σε 8-8 νικώντας τον Κώστα Κοκκινάκη, και μετέτρεψε το παιχνίδι σε θρίλερ!

Πάει κι αυτό όμως και