Survivor: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια! [vds]

18.04.2017
Το τελευταίο δίμηνο το Survivor «σαρώνει» στους πίνακες τηλεθέασης χαρίζοντας πρωτιές στον ΣΚΑΪ την ώρα που οι υπόλοιποι σταθμοί περιορίζονται σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κι αποκάλυψε τι θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας.

Όσον αφορά το τι δώρα περιμένουν τους παίκτες, μάθαμε πως όταν ενωθούν οι ομάδες και πλέον θα παίζουν ατομικά, μεταξύ των δώρων θα είναι ακόμα και ταξίδια. Για παράδειγμα μπορεί να κερδίσουν ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή να παρακολουθήσουν ένα κονσέρτο ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Τελικά θα επιστρέψει ο Μάριος Πρίαμος; Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του. Ξεκαθάρισε πως είναι καλύτερα και εννοείται πως θέλει να είναι στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έχει πάρει πολλά λεφτά και θα είναι ξανά του χρόνου στο παιχνίδι.

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά οι αιτήσεις για το Survivor 2 έχουν πάρει φωτιά:

«Αν είχαμε 3.000 αιτήσεις πέρυσι για το Survivor, φέτος είναι πολύ περισσότερες και είναι πολύ πιο γνωστός κόσμος από ότι ήταν πέρυσι. Μετά από αυτή την επιτυχία πολλοί πιστεύουν ότι ξαναχτίζεται η καριέρα τους πάνω σε αυτό.»

Τέλος, όσον αφορά τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, η Μαραγκουδάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν πολύ καλή επιλογή ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένα ζωντανό παιδί, ζωηρό και σκοράρει στα νεανικά κοινά. Έκανε μια τεράστια επιτυχία στον Alpha και μου αρέσει νέα άτομα να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα. Επιτυχία είναι να δοκιμάζεις πράγματα με άλλους ανθρώπους ή καινούρια κόνσεπτ.»