Σάλος με τη δήλωση Φουρθιώτη για τη μητρότητα & την Κορομηλά [vds]

26.06.2016
Σάλο προκάλεσε μια δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από τα Αποκαλυπτικά, η οποία αποτέλεσε για πολλούς, σπόντα εναντίον της Ρούλας Κορομηλά.

Ως γνωστόν, η Ρούλα έχει επανέλθει με νέο εξώδικο εναντίον του Έψιλον για ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ίδια και τους συνεργάτες της και ο Φουρθιώτης που μόνο δεν έκλαψε στην έναρξη της εκπομπής του το Σάββατο 26/6/2016, τελικά, βρήκε την στιγμή για να ρίξει τη φαρμακερή του ατάκα.

Ο Μένιος, επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης προς τις τρεις συμπαρουσιάστριές του, τη Νανά Παλαιτσάκη, την Αλεξάνδρα Τσόλκα και τη Νάνσυ Νικολαιδου και αναφέρθηκε στο ρόλο της μητέρας και της μητρότητας εν γένει και καταλήγοντας πως ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποια γυναίκα θα κάνει μανούλα

Όπως ήταν φυσικό, η ατάκα του σχολιάστηκε αρνητικά, μιας και όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα που έχει κάνει επί σειρά ετών η Κορομηλά να γίνει μητέρα, κάτι που δεν κατάφερε ποτέ και αποτελεί καρφί για την ίδια.

Παρά τα σχόλια, ο Φουρθιώτης, δεν σταμάτησε και με νέα απάντηση στο Facebook προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν αναφερόταν στην Κορομηλά.

Και για ολους τους κακοπροεραιτους να πω οτι όπως ειπα και στην εκπομπη ο ρόλος της μάνας ειναι ιερός και ο θεός που βλέπει κρίνει και μας κρίνει ολους και εμένα βεβαια. Επηρεασμένος απο τα θέματα που προέβαλλα στην εκπομπη έβγαλα σαν παιδί που ειμαι.. μια αυθόρμητη κρίση για την έννοια της μάνας. Οποιος αποφάσισε να συνδιάσει την κρίση μου με οτιδηποτε αλλο ειχε απλα αλλη εσωτερική ανάγκη δικη του, που ξεφεύγει απο τα όρια της λογικής και περνάει στα όρια του παραλόγου. Του δημοςιογραφικου παραλόγου που συχνά μας κανει να φαινομαςτε κοράκια στα ματια των απλών αγνών ανθρώπων. Ψυχραιμιαααααα !!! Και σοβαρότητα πανω απο ολα . #‎tvapokaliptika #‎epsilontv #‎answer #‎to #‎all #‎only #‎love #‎mother#‎babys