Η γκάφα του Alpha στην ομιλία του Τσίπρα & τα γέλια της Μενεγάκη [vds]

24.06.2016
Αν και συνήθως δεν ασχολείται με θέματα επικαιρότητας και μάλιστα, έχει κατηγορηθεί ότι είναι συνεχώς στο ροζ συννεφάκι της και δεν τη νοιάζει τίποτα, σήμερα η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το Brexit.

Μάλιστα, στο στούντιο ήταν καλεσμένη η δημοσιογράφος του Alpha, Σοφία Παπαϊωάννου γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά και η Μενεγάκη "δε γινόταν να μην έχουμε έναν άνθρωπο σαν εσένα, Σοφία, να μας βοηθήσεις λίγο παραπάνω να καταλάβουμε τι είναι αυτή η απάντηση του δημοψηφίσματος της Μεγάλης Βρετανίας».

Την ώρα δε της εκπομπής έπεσε και το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα με τη ροή του προγράμματος να διακόπτεται, ώστε οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Στην ολοκλήρωση της ομιλίας έγινε η στραβή αφού η ροή προγράμματος είχε προφανώς αποφασίσει με το τέλος της ομιλίας Τσίπρα να περάσουν σε διαφημίσεις.

Ωστόσο, από το κοντρόλ της εκπομπής δεν έπεσε εγκαίρως το σήμα για το break με αποτέλεσμα για λίγα δευτερόλεπτα το τηλεοπτικό κοινό να βλέπει τις χαρακτηριστικές χρωματιστές μπάρες κι από πίσω να ακούει τα γέλια της Μενεγάκη, ενώ ο Γκουντάρας τους ενημέρωνε: «Τέλειωσε! Τέλειωσε»!