Φινάλε για το Πρω1νό: Τα συγκινητικά λόγια του Λιάγκα στη Σκορδά

24.06.2016
Αυλαία έριξε και φέτος to Πρω1νό ΑΝΤ1, μετά από 176 εκπομπές και όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση δεν έλειψε.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας που δεν παρέλειψε από τον αέρα της εκπομπής να ευχαριστήσει τη σύζυγό του Φαίη.

«Φτάσαμε στο τέλος και για φέτος. Θα κρατηθώ, δε θα συγκινηθώ. Να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που στηρίζουν και στήριξαν αυτά τα έξι χρόνια αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω πολύ τηΦαίη.

Ήταν και είναι εξαιρετική συνεργάτης, σύντροφος και παρουσιάστρια. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. 50-50 είναι. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς… Είναι πολύ σημαντικό ένα πρόγραμμα να είναι στην κορυφή της προτίμησης. Θα τα πούμε τον Οκτώβριο κανονικά. Η εκπομπή συνεχίζεται και η ζωή συνεχίζεται. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς σε προσωπικό επίπεδο. Συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα… Καλό καλοκαίρι».

Να θυμήσουμε πως φέτος, ο Γιώργος Λιάγκας έχασε και τον πατέρα του.

Όσο για την Φαίη, αρκέστηκε να τονίσει πως το διαζύγιο, το τηλεοπτικό με το Γιώργο Λιάγκα, δεν ισχύει.

«Αυτήν την εκπομπή τόσα χρόνια τη χαρακτηρίζει ότι είμαστε μια οικογένεια. Και με τις περισσότερους συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας, προστίθενται κάποια άτομα στην παρέα μας και έτσι πορευόμαστε με κοινούς στόχους. Θέλω να πω ότι ένας πολύ κεντρικός πυρήνας είναι οΓιώργος με την Ελεάννα Τρυφίδου, που είναι πολλά χρόνια συνεργάτες, και επειδή κάτι διάβασα στο διάλειμμα θέλω να πω ότι κάποιες σχέσεις είναι ιερές. Δε χρειάζεται να γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν καθόλου. Αυτή είναι η αλήθεια».