Ο Παπαδάκης πάτησε τον όρκο: Έφερε στην εκπομπή τον Άδωνη! [vds]

29.09.2015
Ήταν τον περασμένο Μάρτιο, συγκεκριμένα ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όταν έγινε ο κακός χαμός στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Καλεσμένο τότε είχε τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μέχρι την αποφράδα εκείνη μέρα, είχε σχεδόν καθημερινά στασίδι στου Παπαδάκη.

Μία παρεξήγηση είχε «ανάψει» τα αίματα και οι δύο άνδρες αντήλλαξαν λόγια βαριά, κουβέντες σκληρές. Μόνο ξύλο δεν είχε πέσει, ενώ πέρασαν σε διαφημιστικό διάλλειμα. Και μπορεί στη συνέχεια κάπως να είχαν ηρεμήσει τα πράγματα, όμως, την επόμενη μέρα ο Παπαδάκης είχε προχωρήσει σε μεγάλες δεσμεύσεις. Έδωσε όρκο βαρύ να μην ξανακαλέσει τον Άδωνη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τη δουλειά του!

Και τον όρκο το βαρύ τον κράτησε για έξι μήνες. Τόσο άντεξε… Μετά τον πάτησε κάτω….. Κι έφερε το πρωί της Τρίτης (29/9) στην εκπομπή τον Γεωργιάδη, ως υποψήφιο για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως αυτό να έπαιξε ρόλο;

«Ήταν ατυχές το περιστατικό. Υπερβολικό και από τη δική μου την πλευρά και από τη δική του. Μεταξύ μας δώσαμε εξηγήσεις και είπαμε ας μείνουμε από μακριά και αγαπημένοι μέχρι νεωτέρας. Όταν όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ είναι αντιδεοντολογικό να πεις ότι δεν έρχεται σε αυτή την εκπομπή», δικαιολόγησε στο κοινό του γιατί έγινε… επίορκος!

Και το λόγο πήρε ο Άδωνης, που είπε με τη σειρά του:

«Το περιστατικό ήταν όντως ατυχές και υπερβολικό και από τη δική μου την πλευρά. Νομίζω ότι εμείς έχουμε μια ειλικρινή σχέση πάρα πολλά χρόνια, με τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι αφού με προσκάλεσες σήμερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, ότι θα ήταν από μένα απρέπεια προς εσένα που στην πρωινή ζώνη έχεις γράψει τη δική σου ιστορία».