Τι αποκάλυψε ο Λάτσιος για το πρόγραμμα του Ant1 την επόμενη σεζόν [vds]

04.06.2015
Τα μαγειρέματα για την επόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν ήδη ξεκινήσει κι ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και μας έδωσε μια γεύση του τι θα δούμε στον Antenna από τον Οκτώβριο.

Τι είπε για το δίδυμο της πρωινής ζώνης, Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά; «Με τον Γιώργο και τη Φαίη συζητάμε συνέχεια. Κάνουμε πολλά όνειρα».

Για τα καινούρια «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» κι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», δήλωσε «πάρα πολύ ευχαριστημένος, έδωσαν μια φρέσκια νότα στο μείγμα του προγράμματός μας το Μάιο.

Βέβαια, «επειδή η Μαρία θα έχει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, θα έχει και το YFSF, δε θα είναι στην ομάδα. Υπάρχουν συζητήσεις, σίγουρα θα έχουμε στο late night ενδιαφέρουσες εκπομπές», δήλωσε ο Λάτσιος και συμπλήρωσε ότι «Με τον Γρηγόρη συζητάμε για τη βραδινή ζώνη».

Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει το φλέγον θέμα των ημερών εάν δηλαδή θα κάνουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι η Μαίρη Συνατσάκη εκπομπή στην απογευματινή ζώνη, λέγοντας:

«Εγώ δεν απαντώ στα δημοσιεύματα. Ό,τι έχουμε να πούμε, θα το πούμε επίσημα και θα τα δείτε στο πρόγραμμά μας».

Άφησε ανοικτό και το παραθυράκι για να κάνουν κάτι ο Νίκος Μουτσινάς κι η Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας:
«Όλα τα συμβόλαια λήγουν και όλα τα συμβόλαια είναι ανοιχτά να συνεχίσουν. Τους εκτιμώ και τους δύο επαγγελματικά. Πιστεύω θα βρεθεί τρόπος να δουλέψουμε μαζί».

Συγκεκριμένα δε για τη Ζέτα είπε: «Κι εγώ της στέλνω τα φιλιά μου. Έχουμε να ειδωθούμε πριν από το Πάσχα και νομίζω είναι καιρός να τα πούμε».