Συμφιλίωση στην κάμερα για Ουγγαρέζο- Σεφερλή. Όλο το παρασκήνιο

04.06.2015
Μες το κέφι και με το τραγούδι «Πάμε για δουλειά» ξεκίνησε το σημερινό «10 με 1» και με το Μάρκο Σεφερλή πιο χαρωπό από ποτέ.

Φυσικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν στο πόστο του και το κλίμα φάνηκε να έχει εκτονωθεί σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και με αποκορύφωμα την χτεσινή απουσία του Ουγγαρέζου από τον αέρα της εκπομπής, παρότι παρέμενε καλωδιωμένος στα παρασκήνια.

Σήμερα (4/6/2015), ο Σεφερλής αντάλλαξε χαμόγελα, έδωσε τα χέρια και μίλησε κανονικά κανονικότατα με τον Ουγγαρέζο, αφήνοντας στην άκρη τον καβγά της Τρίτης.

Με το σύνθημα μάλιστα, είμαστε όλοι εδώ, στο ξεκίνημα της εκπομπής, ο Σεφερλής προλόγισε και τα θέματα του «10 με 1» σήμερα.

Πάντως, στο Happy Day, που φιλοξενήθηκαν και χτεσινοβραδινές δηλώσεις του Ουγγαρέζου έξω από το ραιδιοφωνικό σταθμό που τον φιλοξενεί, έγινε σαφές πως ο παρουσιαστής ήθελε να ρίξει τους τόνους. Μιλώντας στις κάμερες τόνισε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια, σέβεται το Μάρκο Σεφερλή και θα είναι κανονικά στο πόστο του, όπερ και εγένετο.

Εν το μεταξύ, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για το Happy Day, Ουγγαρέζος και Σεφερλής ήταν στο στούντιο από τις 8 το πρωί σήμερα ενώ ο Δημήτρης είχε φροντίσει να στείλει γραπτό μήνυμα στον Σεφερλή στο οποίο πιθανότατα του ζητούσε συγνώμη και του εξηγούσε τη δική του πλευρά από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Πάντως, λίγο μετά το ξεκίνημα του «Δέκα με Μία», ο Σεφερλής έσπευσε να κάνει και πλακίτσα με την χτεσινή απουσία του Ουγγαρέζου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι και ο Δημήτρης σήμερα μαζί μας, γιατί χτες δεν μπόρεσε να είναι, είχε πάει για χαλάουα».