Δες πώς σχολίασε ο Λιάγκας το ξεκατίνιασμα Σεφερλή-Ουγγαρέζου!

03.06.2015
Μετά τον άνευ προηγουμένου καβγά του Μάρκου Σεφερλή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον «αέρα» της εκπομπής, οι πάντες ασχολούνται με την ιστορία αυτή.

Οι περισσότεροι, δε, παίρνουν θέση, ενώ οργιάζει και το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα, που έχει πλέον «χτυπήσει» κόκκινο. Κι αν οι περισσότεροι έχουν να πουν από κάτι – ω τι μεγάλη έκπληξη και ανατροπή -, ο Λιάγκας δε θέλει να πει τίποτε!

Και τι να πει; Εξάλλου άθελα του έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» που έχει ξεσπάσει στους απέναντι. Γιατί βλέπεις, η Κατερίνα η Καινούργιου έχρισε ως καλύτερο παρουσιαστή, προκαλώντας (ή φέρνοντας στο αμήν) το ξέσπασμα του Σεφερλή.

Στο Πρωινό, λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ακούγεται ότι είναι κοντά στο να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή με τον Ουγγαρέζο, στον ΑΝΤ1, σχολίασε για την ιστορία:

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Έχω κάνει μια πολύ μικρή κουβέντα με το κανάλι. Θα κρατήσω αυτό που είναι το σωστό κατά την άποψή μου. Ο Δημήτρης έχει ένα ενεργό συμβόλαιο στο Mega το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα και η σεζόν δεν έχει σταματήσει ακόμα, οπότε κρατάω ακριβώς αυτό που είπε. Θεωρώ ότι το αντιμετώπισε με φοβερή ψυχραιμία στον αέρα, γιατί τον ξέρω και κατάλαβα από τα μάτια του ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, οπότε δεν έχω κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ανακοινώσιμο σε αυτή τη φάση».

Ο Λιάγκας τότε όλο νόημα τη ρώτησε: «Μέχρι τις 3 Ιουλίου που εμείς τελειώνουμε θα είσαι μαζί μας;», ενώ στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη, αν θα σχολιάσουν οι ίδιοι κάτι, αρκέστηκε να πει:

«Τι να σχολιάσουμε; Κάποια πράγματα μας υπερβαίνουν στο να τα σχολιάσουμε. Όλοι έχουμε γνώμη για όλα και καταλαβαίνει ο κόσμος. Κάποια πράγματα δεν πρέπει καν να τα σχολιάζουμε».