Όλη η αλήθεια για την απουσία του Ουγγαρέζου από το Mega με Μία

03.06.2015
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση -κυρίως τα τελευταία χρόνια- να φεύγουν ατάκες με το γάντι, αλλά τσακωμό on air όπως αυτόν μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, μάλλον δεν το έχουμε δει πολλές φορές.

Ο πραγματικός λόγος που κρύβεται πίσω από το ατυχές περιστατικό είναι οι φήμες που θέλουν το Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει μεταγραφή για τον Antenna και να παρουσιάζει απογευματινή εκπομπή στη ζώνη 16.00-18.00 το καλοκαίρι με την κολλητή του, Μαίρη Συνατσάκη με την προοπτική να συνεχίσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- και το χειμώνα.

Ήδη τον τελευταίο καιρό η αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ του Ουγγαρέζου και του Λιάγκα κι οι συχνές τους βόλτες λέγεται πως έχουν ενοχλήσει το Μάρκο Σεφερλή κι οδήγησε σε αυτό που είδαμε στις οθόνες μας.

Σήμερα όμως, φαίνεται ότι υπήρξε συνέχεια στον τσακωμό πίσω από τις κάμερες. Ο Ουγγαρέζος πήγε στο στούντιο, καλωιδώθηκε κανονικά και περίμενε να μπει στο πλατό. Μπορεί στηνα ρχή της εκπομπής να τον είδαμε, όμως, μετά τις πρώτες διαφημίσεις εξαφανίστηκε.

Ο λόγος; Ο Μάρκος Σεφερλής τον πληίασε και του ζήτησε μία συγνώμη για αυτό που είπε χθες για το γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο Ουγγαρέζος αρνήθηκε αφού έχει πικραθεί από τη χθεσινή συμπεριφορά του Μάρκου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του απαγορεύσει την είσοδο στο πλατό.