Περρής: Η αποκάλυψη για τη σύντομη συνεργασία με Σπυροπούλου

03.06.2015
Πριν λίγο καιρό, οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Περρή να έχει αναλάβει τον άτυπο ρόλο συμβούλου στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου.

Μάλιστα, κάποιες αλλαγές στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» φώναζαν από μακριά… Βαγγέλης Περρής. Ο ίδιος είχε διαψεύσει τα περί συνεργασίας, εξηγώντας ότι απλά πήρε τηλέφωνο τη νεαρή παρουσιάστρια και της έδωσε δυο τρεις συμβουλές.

Ωστόσο, οι συχνές του επισκέψεις στον Alpha, και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη Σπυροπούλου ενίσχυαν τα σενάρια περί συνεργασίας, λέγοντας μάλιστα ότι αυτή θα ολοκληρωνόταν με κάθε επισημότητας από τη νέα σεζόν, οπότε και ο Περρής μετά του Θέμου Αναστασιάδη θα μετακόμιζαν στον Alpha. Και στα παραπάνω σενάρια έρχεται τώρα ο Περρής (κάλλιο αργά παρά ποτέ) και δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Η άτυπη αυτή συνεργασία με την Κωνσταντίνα ολοκληρώθηκε;

«Ναι! Ήταν για δύο-τρία πράγματα. Το ίδιο έκανα και με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το ίδιο έχουν κάνει και για εμάς άλλοι, γιατί θεωρώ ότι ένα τρίτο μάτι, μπορεί να δει καλύτερα κάποια πράγματα.

Οι συμβουλές που δώσατε στην Κωνσταντίνα έγιναν πράξη;

«Μερικές από αυτές τις είδα με χαρά να γίνονται. Κάποιες άλλες προφανώς δεν ταιριάζουν. Δεν είναι υποχρεωτικό όταν κάποιος σου λέει κάτι και να το ακολουθήσεις. Αν ασχολιόμουν επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο θα το έκανα με άλλο τρόπο»

Υπήρχε τελικά φλερτ με τον Alpha;

«Φλερτ δεν υπήρχε! Ήταν μια προσωπική επαφή δική μου που δεν έχει καμιά σχέση με την εκπομπή, η οποία αφορούσε στην παροχή πληροφοριών για ένα διάστημα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αντί να το κρύψουμε το δήλωσα ευθαρσώς πριν καν γίνει! Αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν από ανθρώπους που κάθονται και με τη γνωστή λογική «ράβδος στη γωνία άρα βρέχει» βγάζουν με δόσεις ανύπαρκτων γεγονότων τον επιούσιο»

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό You