Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου - Σεφερλή: Απίστευτο παρασκήνιο!

03.06.2015
Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (2/6) στον τηλεοπτικό «αέρα» του Mega Με ΜΙΑ ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Και οι εξελίξεις στο «μέτωπο» είναι ραγδαίες. Αποκορύφωμα, δε, είναι η απουσία του Ουγγαρέζου από την εκπομπή την Τετάρτη (3/6), την οποία συνοδεύει ένα απίστευτο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το πρωί ο Ουγγαρέζος βρέθηκε κανονικά στο πόστο του, θέλοντας να δώσει ένα προσωρινό τέλος στην κόντρα. Εξάλλου, όπως ο ίδιος τόνισε λίγη ώρα αργότερα μέσα από τα social media, «η δουλειά πάνω απ’ όλα». Ωστόσο, βρέθηκε μπροστά στον Σεφερλή, ο οποίος απαίτησε από το συνεργάτη του να του ζητήσει συγνώμη.

Ο Ουγγαρέζος αρνήθηκε και τότε ο κεντρικός παρουσιαστής του πρωινού τού απαγόρευσε να βγει στον «αέρα»! και, όχι, μόνο αυτό, αλλά ο Σεφερλής με την υπόλοιπη παρέα έκαναν έναρξη μες στην τρελή χαρά, χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, ενώ δεν έγινε και η παραμικρή αναφορά στην απουσία του Ουγγαρέζου. Εκείνος, δε, έμεινε κανονικά στο πλατό πίσω από τις κάμερες, ενώ το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη στο Mega για την απίστευτη ιστορία που έχει ξεσπάσει και δεν έχει ξαναγνωρίσει – σε τέτοια έκταση και… ξεκατίνιασμα – το κανάλι. Και στη σύσκεψη θα κριθεί και το μέλλον της συνεργασίας των δύο ανδρών, που ναι μεν ξεκίνησε άριστα, όμως, «τινάχτηκε» στον αέρα, λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο, μεγάλο είναι το παρασκήνιο και πίσω από το ξέσπασμα του Σεφερλή, ο οποίος ένα δίκιο το είχε, όμως, όλοι συμφωνούν ότι το έχασε με την έκρηξη του στον «αέρα». Θα μπορούσε να το είχε χειριστεί διαφορετικά και να μην έπεφτε στο μεγάλο αυτό φάουλ, να στριμώξει δηλαδή ζωντανά τον Ουγγαρέζο. Αλλά θα μου πεις, αυτό δείχνει και την τηλεοπτική απειρία του ηθοποιού στη θέση του παρουσιαστή. Για να μην πούμε για το πρωτοφανές βέτο που άσκησε με τη «συγνώμη».

Όπως ακούγεται και λέγεται, ο Σεφερλής μάζευε καιρό τώρα, ειδικά μετά τη μεγάλη επανασύνδεση του Ουγγαρέζου με τον Γιώργο Λιάγκα. Εξάλλου, αυτή έγινε με τυμπανοκρουσίες, βαρύγδουπες δηλώσεις και την πρόσκληση στη βάφτιση του γιου του Λιάγκα. Βέβαια, ο Σεφερλής δεν τα «είχε» μόνο με τον Δημήτρη, αλλά και με την Χριστίνα Πολίτη, η οποία και στη βάφτιση πήγε και «ρεπορτάζ» έκανε, ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες στα social media.

Αλλά, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για επικείμενη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 «φόρτωσαν» περισσότερο τον Σεφερλή, ο οποίος στον έντονο καβγά που είχαν χθες μετά το τέλος της εκπομπής, κατηγόρησε τους συνεργάτες του ότι τον έχον αφήσει να παλεύει μόνος. Άλλωστε, τα νούμερα τελευταία είναι πεσμένα και η πίεση του Σεφερλή μεγάλη.

Όσο για τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο Λιάγκας είναι καλύτερος παρουσιαστής, ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα και το πάτημα του Μάρκου να ξεσπάσει τηλεοπτικά. Εξάλλου, ηθοποιός είναι και είναι ο πρώτος που το γνωρίζει για να θιχτεί από τα γούστα της Καινούργιου!