Σταμάτη: Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ο λόγος που "λύγισε"

29.05.2015
Το πρωί της Πέμπτης (28.5) στο Πρωινό έπαιξαν απόσπασμα από το συγκλονιστικό βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του.

Ωστόσο, τα αναφιλητά της Σάσας Σταμάτη, η οποία κατέρρευσε ακούγοντας το θέμα, έφεραν σε εξαιρετική αμηχανία τους συνεργάτες της και μούδιασαν το κοινό, που παρακολουθούσε το πιο χαρούμενο πρόσωπο της τιβί, σε μία τέτοια περίεργη στιγμή.

Χωρίς αμφιβολία, η Σάσα κρύβει μία ιδιαίτερα ευαίσθητη πλευρά, για την οποία ουκ ολίγες φορές έχουν μιλήσει οι άνθρωποι που τη ζουν από κοντά. Και την πλευρά αυτή γνώρισε και το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, όπως μαθεύτηκε λίγες ώρες αργότερα και το επιβεβαίωσαν και την Παρασκευή (29/5) στο Πρωινό, πίσω από τα γοερά κλάματα της Σάσας κρύβεται ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της εδώ κι ένα μήνα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και η Σταμάτη ακούγοντας τα σπαρακτικά λόγια του Κανάκη, δεν άντεξε. Και δεν ήταν μόνο η Σάσα που ένιωσε περίεργα με την εξομολόγηση του Κανάκη. Ο Θέμης Γεωργαντάς πριν λίγους μήνες έχασε τον πατέρα του, ενώ ο Άρης Καβατζίκης τον αδελφό του. Οπότε για κάποια λεπτά το κλίμα στο πλατό ήταν βαρύ.