Έσβησαν τα φώτα δυο φορές στη Μενεγάκη- Πως αντέδρασε η Ελένη [vds]

28.05.2015
Δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο στον αέρα της εκπομπής, αλλά πάντα η αντιμετώπισή της Ελένης Μενεγάκη είναι το ίδιο χαριτωμένη με αποτέλεσμα να μας κάνει να χαμογελάμε.

Δύο φορές έπεσαν τα φώτα σήμερα στην εκπομπή της Ελένης κι η ίδια προκειμένου να μην τη χάσουμε από το πλάνο, αρχικά φώτισε το πρόσωπό της με το iPad, αλλά επειδή δεν της έφτανε, στη συνέχεια πήρε ένα smartphone και μετά ένα φακό και το πρόσωπό της λούστηκε στο φως.

Την πρώτη φορά είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσαν τα φώτα και έρχονται. Μην μου φύγετε σας θέλω εδώ κάντε μου παρέα δεν μ΄αρέσει να είμαι μόνη μου στην σκοτεινιά. Μισό λεπτάκι να ανάψουμε λίγο το φως από το iPad. Μισό λεπτάκι. Α δεν μπορώ να μην είμαι σωστά φωτισμένη. Πατάω και λάθος κουμπιά επειδή δε βλέπω καλά. Μη μου φύγετε, έρχομαι. Τώρα θα το φτιάξω μόνη μου. Ναι παιδιά κρατήστε τα φώτα πάνω. ».

Είκοσι λεπτά αργότερα, κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τηλεθεάτρια, τα φώτα έσβησαν για δεύτερη φορά και τότε η Ελένη άρπαξε με τη μία το φακό κι είπε «μη φύγεις, δεν έχει χαλάσει η τηλεόρασή σου».

Αλλά και το Δεκέμβριο του 2013 είχε επικρατήσει συσκότιση στο πλατό κι η αντίδραση της Ελένης ήταν όλα τα λεφτά. Μπορείς να τη θυμηθείς στο βίντεο που ακολουθεί.