Σπυροπούλου: Πέταξε το στήθος έξω & την "είπε" στο σκηνοθέτη

22.12.2014
Η Κων/να Σπυροπούλου συνεχίζει κανονικά στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", όπως συνεχίζει κανονικά και η κατρακύλα στα νούμερα τηλεθέασης.

Τι κι αν όλη την εβδομάδα η Σπυροπούλου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια με το "την έκοψαν, δεν την έκοψαν από τον Alpha"; Τι κι αν η μικρή ξανθιά φέρεται να πήγε μέχρι σε Μονή που "λύνει" τα μάγια; Οι τηλεθεατές μήτε που συγκινήθηκαν, ενώ πρέπει να βρει και.... μοναστήρι που να διαβάζουν ευχές για την τηλεθέαση!

Μονοψήφια, σου λέει, είδε το Σάββατο (20/12), και όπως καταλαβαίνεις αυτοί που χάρηκαν με την παραμονή της στην τιβί και κάθισαν να τη δουν ήταν κάποιοι... συγγενείς. Οπότε τι να κάνει και η Κων/να για να ανέβουν τα ρημαδό - νούμερα; Το έψαξε από εδώ, το έψαξε από εκεί και βρήκε τη λύση... τα πέταξε έξω! Έχουμε δει ντεκολτέ και ντεκολτέ στην τιβί, έχουμε δει μπούστα και μπούστα και τα πλούσια ελέη των κυριών της τιβί σε πρώτο πλάνο. Αλλά το μπούστο της Σπυροπούλου το πρωί της Κυριακής (21/12) είναι εκτός συναγωνισμού.

Θες να πήγε στην εκπομπή κατευθείαν από τα μπουζούκια; Γιατί με το χρυσαφί φόρεμα και το στήθος σε κοινή θέα να βγάζει μάτι, είναι σαν αυτά που βλέπεις πρώτο τραπέζι μπουζούκια, που τα... στολίζουν με γαρύφαλλα! Συγνώμη, κιόλας, αλλά δε βρέθηκε ένας Χριστιανός να της πει ότι τούτη δεν είναι εμφάνιση για εκπομπή και δη πρωινή; Αλλά, τόσο που την τρέμουν, ποιος τολμηρός να βρεθεί από αυτούς που έχουν απομείνει;

Και δεν ήταν μόνο αυτό; Η Σπυροπούλου είχε ατυχίες. Το κακό το μάτι την "έφαγε" κι έσπασε το τακούνι της! Κι έτρεξαν και της έφεραν καινούργιο ζευγάρι. Όχι το στήθος δεν έπαθε τίποτε. Έμενε εκεί να βγάζει μάτια. Αλλά στο τσακ η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια, δεν έβγαλε τα... μάτια του σκηνοθέτη. Δεν ξέρουμε τι είδε, που δεν είδαμε εμείς, αλλά έκανε αυστηρη παρατήρηση στον Περικλή Βούρθη ότι το πλάνο είναι... άδειο!!!

Τι εννούσε; Δεν έφταναν τα στήθη της που τα είχε φόρα παρτίδα να γιομίσουν το πλάνο; Γιατί την πλάσμα μας τη γέμισαν! Το γέλιο, όμως, είναι η "παγωμάρα" που έπεσε στο πλατό, με τον Παύλο Σταματόπουλο να τρέχει να καλύψει την παρουσιάστρια του λέγοντας άκυρες αρλούμπες. Γιατί πρέπει να ενημερώσουμε την Κων/να ότι το πλάνο μια χαρά το είχε γεμίσει το μπούστο της, εκείνη όμως και πάλι... άδειασε την αφεντιά της!