Βερύκιος: Άγριο χώσιμο Γρηγόρη στα μούτρα του!

17.12.2014
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (16/12) ο Δήμος Βερύκιος και για κακή τύχη του οικοδεσπότη και τούτος ο καλεσμένος (βλέπε Χρυσούλα Διαβάτη την περασμένη εβδομάδα) τού βγήκε κομμάτι παραπάνω... οξύθυμος!

Κάποια στιγμή, λοιπόν, δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες μεγάλη ένταση, όταν ο Βερύκιος με το μοναδικό του τρόπο, άσκησε κριτική στον Γρηγόρη για την εποχή που παρουσίαζε το «Πολύ την Κυριακή» στο Mega!.

Του Βερύκιου δεν άρεσε τότε που ο Αρναούτογλου πετούσε από το μπαλκόνι τα έπιπλα κάποιων τηλεθεατών με τη δικαιολογία ότι θα τους αγόραζε καινούργια. Και μπορεί από τότε να έχουν περάσει κάποια χρόνια, ο Βερύκιος τώρα το θυμήθηκε, κάνοντας του αυστηρή κριτική.

«Με είχε πειράξει γιατί σε συμπαθούσα, χωρίς να σε ξέρω, τότε που έμπαινες στο σπίτι σαν σίφουνας και πέταγες από το μπαλκόνι τα έπιπλα. Ποιο; Το σύμβολο της φτωχολογιάς! Γιατί πέταγες τα "όνειρα" από το μπαλκόνι, ρε Γρηγόρη;» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Ξανθόπουλος – Βερύκιος.

Το άλλο «παιδί του λαού», ο Αρναούτογλου ντε, τα πήρε: «Μήπως είναι λίγο λαϊκίστικο αυτό;» Και συνέχισε, παραδεχόμενος όμως αυτό που τον κατηγορούσε ο καλεσμένος του. «Αυτό, τότε, το σταμάτησα μόνος μου γιατί ήταν λάθος» είπε.