Αποκάλυψη-σοκ: Πόσο κοστίζει το «καυτό» φιλί της Ελένης;

17.12.2014
Από το πρωί κυκλοφορύν με εβδομαδιαίο περιοδικό τα "καυτά" φιλιά που δίνουν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, σε δημόσιο χώρο.

Αν και το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί, ελάχιστες φορές μάς έχει χαρίσει τέτοια τρυφερά ενσταντανέ, αλλά ας όψεται η... ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη (όπου βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο), που έκαναν την Ελένη να χαλαρώσει αρκετά. Και να απολαύσει τον έρωτα της με τον Ματέο, ακόμη και σε δημόσιο χώρο.

Με τα "καυτά" φιλιά το ζεύγους ασχολήθηκαν και στο Πρωινό και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, τα περισσότερα τα δέχτηκε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είναι και ο διευθυντής του περιοδικού Hello, όπου φιλοξενούνται οι παπαράτσι φωτογραφίες. Η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε πόσα έδωσε το περιοδικό για να αγοράσει τις επίμαχες φωτογραφίες - λαβράκι, αλλά εκείνος αρνήθηκε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Μέχρι που πήρε θέση ο Γιώργος ο Λιάγκας, ο οποίος με βεβαιότητα είπε ότι το φιλί του ζευγαριού κόστισε από... «από 3000 έως 5000 ευρώ»! Και μάς ήρθε κόλπος πρωινιάτικα...