Ο σπιούνος Λιάγκας έβαλε φωτιές σε Stavento-Αδάμου!

17.12.2014
Πραγματικά, δεν ξέρουμε αν υπάρχει μεγαλύτερο «καρφί» στην τιβί, από τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και ουκ ολίγες φορές έχει ανάψει φωτιές με όσα λέει.

Βέβαια, τις περισσότερες φορές το παίρνει πίσω, όπως είχε κάνει πριν λίγο καιρό με την Τζένη Μπαλατσινού και την... αποκάλυψη του για νέο έρωτα με επιχειρηματία!

Τούτη τη φορά, ο Λιάγκας «ανάβει φωτιές σε ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα: τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) και την Ήβη Αδάμου. Το «καρφί» ο Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης ως ο coach στο «The Voice», βρήκε την ευκαιρία να κάνει και μια... αποκάλυψη για ένα φλερτ που είχε στα γυρίσματα των blid auditions!

Όπως είπε, μια κοπέλα με πολύ καλή φωνή, του την... έπεσε κανονικά. Και ενώ τον φλέρταρε μπροστά του, όταν πήγε στο family room, συνέχισε να του την πέφτει κανονικά! Βέβαια, δεν ξέρουμε αν και τούτη η αποκάλυψη του Λιάγκα είναι... εν είδει πλάκας, όπως είχε κάνει πρόσφατα και με την Ευγενία Μανωλίδου, ότι και καλά έλεγε «παιδαρά» και «καλύτερο εραστή» τον Άδωνη Γεωργιάδη!