Σεισμός: "Κόβεται" τον Γενάρη η Σπυροπούλου;

12.12.2014
Εντάξει, εαν γίνει αυτό, ετοιμάσου και για τη... Δευτέρα Παρουσία! Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες μέρες, που θέλουν να "κόβεται" η Κων/να Σπυροπούλου! Όπως το διάβασες.

"Το σπίτι της, σπιτάκι της και όχι φτωχοκαλυβάκι της" είναι υπό κατεδάφιση, με τις αποχωρήσεις να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Γιατί μπορεί, η Κων/να να ξαπόστασε για λίγο από αποχωρήσεις συνεργατών (αν κι εκείνο το σαββατοκύριακο έχασε το σκύλο της), όμως, η πόρτα άνοιξε και πάλι.

Το κλίμα στην εκπομπή είναι πλέον πιο βαρύ από ποτέ, ενώ φήμες θέλουν την ξανθιά παρουσιάστρια σε ένα από τα τελευταία meeting να ξέσπασε εναντίον των συνεργατών της. Μάλιστα, φέρεται να τους είπε ότι... θα φύγουν όλοι και θα μείνει εκείνη!

Κι αν ισχύει το δημοσίευμα του «TV Zapping», τότε εκείνη ως τελευταία θα κλείσει και την πόρτα! Γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει να βάζουν λουκέτο στο πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου και μάλιστα, τον Γενάρη! Πάντως, οι υπεύθυνοι του καναλιού, διαψεύδουν τη συγκεκριμένη φημολογία.