Αποκάλυψη - «βόμβα» από Μελέτη για Λιάγκα!

01.10.2014
Πέρυσι τον χειμώνα μάς είχε απασχολήσει τα μάλα η κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Γιώργο Λιάγκα, που ξέσπασε με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια εκείνου για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την απόφαση του να αποκτήσει παιδί.

Η Ελεονώρα είχε γίνει έξαλλη με τον Λιάγκα τον οποίο «στόλισε» μέσα από το προσωπικό της blog. Κι ενώ η κόντρα αυτή είχε ξεχαστεί, έρχεται τώρα η παρουσιάστρια και ρίχνει λάδι στη φωτιά, με την αποκάλυψη – μπόμπα που κάνει για το Λιάγκα και την «κομμένη» της συνέντευξη.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό YOU, το περασμένο Πάσχα έδωσε μία συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1, που όμως δεν παίχτηκε ποτέ, αφού εκεί έλεγε τα ακατάληπτα – όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά – για τον παρουσιαστή.

«Δε μπορώ να πηγαίνω σε όλες τις εκπομπές, αλλά είχα δώσει πέρσι το Πάσχα αποκλειστική συνέντευξη 25 λεπτών (στο Λιάγκα) όπου έλεγα τα ακατάληπτα τέρατα! Αλλά η συνέντευξη δεν έπαιξε ποτέ» αποκάλυψε η Ελεονώρα.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έκανα αυτό που πίστευα, μίλησα σε μια εκπομπή που επειδή δεν είχα πάει, όφειλα να κρατήσω τις ισορροπίες και να εξυπηρετήσω όπως με έχουν εξυπηρετήσει. Εκείνοι έχασαν ατάκες! Τον περιποιήθηκα τον Γιώργο! Εμένα αν μου είχε δώσει συνέντευξη θα την είχα ξεσκίσει, θα την έπαιζα μέχρι και στους τίτλους της εκπομπής».

Μεγάλες αποκαλύψεις και περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Λιάγκα και τις εξηγήσεις για την κομμένη συνέντευξη της Μελέτη!