Απίστευτο παραλήρημα Λιάγκα: "Είσαι βλάχα και ανορεξική..."

22.04.2014
Εντάξει, έχουμε όλοι καταλάβει ότι στον Γιώργο το Λιάγκα είναι καλοδεχούμενα μόνα τα κομπλιμέντα. Οι αρνητικές κριτικές για την αφεντιά του, τον κάνουν... Τούρκο.

Έλα, όμως, που τον κάνουν έξαλλο ακόμη και οι πλάκες. Κι έτσι, το πρωί της Τρίτης παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο παραλήρημα του παρουσιαστή, ο οποίος δεν ήξερε τι έλεγε για τη Σάσα Σταμάτη, η οποία τον κορόιδευε για το ντύσιμο του στο τελευταίο live του "The Voice", που εμοιαζε με... πιγκουίνος! Κάτι, που επεσήμανε πολύς κόσμος.

Αλλά ο Λιάγκας τα έβαλε με την πανελίστρια του επειδή εκείνη δεν "ψήθηκε", ακόμη και όταν της έδειξε φωτογραφία του ΜακΚόναχι με το ίδιο κοστούμι, από τα Όσκαρ.Και τότε είχαμε το ξέσπασμα του.

"Είσαι βλάχα! Βλάχα στη σκέψη! Ένας χοντρός δεν μπορεί να ντυθεί ωραία; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Για να είστε ικανοποιημένοι και να μη βγάλετε τη χολή σας; Τι θέλετε να φορέσω; Ρατσιστές ε ρατσιστές; Μη δούνε έναν άνθρωπο να ντυθεί ωραία. Δε θέλω να χάσω κιλά και δεν είμαι και τόσο χοντρός. Άντε ρε ανορεκτική πήγαινε σε ένα νοσοκομείο! Δεν έχει καλό μεταβολισμό, είναι ανορεκτική! Στα όρια είναι! Είμαι έξαλλος γιατί δεν μπορώ τους ρατσιστές!", φώναζε εκτός εαυτού.

Και μάς πήρε τα αυτιά πρωινιάτικα.