Οικονομόπουλος: Το σχόλιο του που "πάγωσε" τον Λιάγκα

22.04.2014
Καλεσμένο το Νίκο Οικονομόπουλο είχαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο Πρω1νό. Και φευ για τον Γιώργο Λιάγκα έχοντας απέναντι του τον αοιδό... "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος".

Κι αυτό διότι ο παρουσιαστής όταν ζήτησε τη γνώμη του Οικονομόπουλου για το "Voice" προφανώς περίμενε ότι θα έβρισκε έναν μεγάλο σύμμαχο. Εξάλλου, ο τραγουδιστής έχει βγει από talent show και σου λέει ο Λιάγκας, θα είναι υπέρ. Αλλά φευ για εκείνον, ο Οικονομόπουλος τούς βγήκε ειλικρινής και όσα είπε για το "Voice" πάγωσαν το χαμόγελο του παρουσιαστή, που βρέθηκε πραγματικά σε δύσκολη θέση.

«Θα σε στεναχωρήσω μιας και είσαι παρουσιαστής εκεί... αλλά αν νομίζετε ότι ψάχνετε να βρείτε την επόμενη φωνή της Ελλάδας, ψάχνοντας από τραγουδιστές που είναι εξαιρετικοί, έχω ακούσει πάρα πολύ καλές φωνές και ξέρω επίσης την Τζωρτζίνα, νομίζω ότι ψάχνουν τη φωνή που τραγουδάει ξένα τραγούδια. Στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι θα κάνει καριέρα κανένας... Μου είπαν ότι πριν δυο εβδομάδες είπαν μόνο ξένα τραγούδια... Γιατί;» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε ακάθεκτος, παρά τις αντιρρήσεις της Φαίης Σκορδά ότι τα παιδιά μπορούν να τραγουδησουν κι ελληνικά τραγούδια.

«Αν ξεκινήσεις να τραγουδάς ξένα, ο κόσμος σε γνωρίζει με ξένα τραγούδια και μάλλον για να τραγουδάς ξένα, σημαίνει ότι αυτά σου αρέσουν πιο πολύ. Εγώ τα πράγματα έχω μάθει να τα λέω όπως είναι, δεν κρύβω τίποτα. Δε νομίζω ότι θα κάνει κανείς καριέρα στο ελληνικό τραγούδι, είτε στο λαϊκό, είτε στο έντεχνο με ξένα τραγούδια».

Ωστόσο, τα χειρότερα για τον Λιάγκα ήρθαν στο τέλος, όταν ο Οικονομόπουλος στήριξε την άποψη των έντεχνων τραγουδιστών (βλέπε: Παντελής Θαλασσινός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λουδοβίκος των Ανωγείων) ότι τα show αυτά εκμεταλλεύονται τα παιδιά.

Εμ, δεν ήξερε δε ρώταγε ο Λιάγκας;;;;;