Βαρθακούρης: Δε μπορεί να χωνέψει που τον είπαν... ατάλαντο

10.04.2014
Ζει και το ταλέντο, Χάρης Βαρθακούρης το δικό του δράμα. Το διπλό δράμα, αφού από τη μία έχει την Τέτα τη νυχού παρτενέρ στο J2US και από την άλλη τον Θέμο Αναστασιάδη να αμφισβητεί την καλλιτεχνική του αξία.

Για την ακρίβεια, στο "Ολα" μέσα από βιντεάκι είπαν ξεκάθαρα ότι στην περίπτωση του Βαρθακούρη με τον Γιάννη Πάριο, το... μήλο δεν έπεσε κάτω από τη μηλιά. Έξαλλο, έγινε το "μήλο" και με βιντεάκι τα έχωσε στο Θέμο που τον αμφισβήτησε. Κι έβαλε σε αυτό τον Γιώργο Θεοφάνους που υμνούσε στην πρεμιέρα του σόου, την ταλεντάρα, συνθετάρα και φωνάρα Βαρθακούρη.

Η ταπεινότητα σε όλο της το μεγαλείο. Και βγήκε στο δεύτερο live κι αντί να τραγουδήσει η Τέτα, είχαμε σόλο επίδειξη φωνητικής δεινότητας από τον Βαρθακούρη. Έτσι, για να σκάσουν οι αμφισβητίες. Και ήρθε η επιτροπή, με πρώτο και καλύτερο τον Θεοφάνους και "τρελάθηκε" με την ταλεντάρα, συνθετάρα, φωνάρα Βαρθακούρη.

Και ήρθαν μετά τα πεντάρια από τους κριτές και γυάλισε το μάτι του ταλέντου, που μάλλον μπερδεύτηκε, διότι στο σόου βαθμολογούν το (ανύπαρκτο) ταλέντο της παρτενέρ. Και αποκάλυψε με τον αυθορμητισμό της η Τέτα ότι μετά ο παρτενέρ της κλείστηκε στο καμαρίνι του. Αλλά μετά από λίγη ώρα το ξεπέρασε.

Δε, λέει, όμως να ξεπεράσει που κάποιοι αμφισβήτησαν το ταλέντο του. Κι επανήλθε με δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νου.

"Δέχομαι να σκοντάψω και να το παίξει, να κάνω σαρδάμ και να το παίξει, αλλά δεν δέχομαι κάποιος να βγαίνει και να με προσβάλλει με υπονοούμενα κάτω από την ομπρέλα της σάτιρας λέγοντας ότι είμαι ατάλαντος ή άφωνος γιατί δεν είμαι και εκτίθεται ο ίδιος. Εγώ ήρθα εδώ για να περνάω καλά κυριολεκτικά".

Βέβαια, στο δεύτερο Live δε μπορούμε να πούμε ότι τον είδαμε να περνάει και τέλεια. Άλλωστε, το ύφος του όταν έπεφταν τα 5αρια, μας στοίχειωσε. Ήταν όλα τα λεφτά.

Επίσης, σχολίασε και την εμφάνιση τους.

"Σήμερα δεν ήμασταν για χαμόγελα, ήμασταν πολύ καλοί. Δε δώσαμε αφορμή για να γελάσει κανείς" είπε. Και δίκιο έχει, αφού τραγούδησε κυρίως αυτός. Αν και να μας συγχωράει, το βλέμμα της Τέτας όταν τον κοιτούσε ήταν για πολλά γέλια.