Θα κινηθεί νομικά ο Φώτης για το δημοσίευμα ότι... παντρεύτηκε

02.12.2013
Πανικός προκλήθηκε την Κυριακή με πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδας που υποστήριζε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε κρυφά στο εξωτερικό τον επί πέντε χρόνια σύντορφό του.

Το ενυπόγραφο άρθρο προκάλεσε την οργή του παρουσιαστή, ο οποίος αρχικά απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. "Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον συντάκτη που το υπογράφει, μοναδική πηγή πληροφόρησής του είναι η φαντασία του. Δεν ισχύει καμία από τις ειδήσεις που δημοσιεύει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος παρουσιαστής που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για την προσωπική του ζωή, ενώ έντιμα είχε μιλήσει ανοιχτά για τις ερωτικές του προτιμήσεις, με επιστολή του δίνει τέλος μία και καλή στην παραφιλολογία και κυρίως στην αναπαραγωγή.

Ο Φώτης, μέσω της επιστολής, απαγορεύει την αναδημοσίευση του άρθρου μέσω ηλεκτρονικών, τηλεοπτικών κι έντυπων μέσων, ενώ αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά τόσο κατά του συντάκτη του άρθρου αλλά και της εφημερίδας, όσο και κατά όποιου άλλου αναπαράξει την συγκεκριμένη είδηση.