Καινούργιου: Συζεί με το αγόρι και ο μπαμπάς... τσινάει

16.10.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και το girl άνοιξε την καρδιά της.

Και μίλησε για τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όπου αποκάλυψε ότι συζούν τους τελευταίους μήνες. Βλέπεις, όπως είπε το Κατερινιώ η σχέση της με τον επιχειρηματία, που μετρά μόλις 6 μήνες, είναι η πιο σοβαρή που έχει κάνει! Τώρα, «σοβαρή» σε ποιότητα ή σε ποσότητα, δεν μάς εξήγησε.

«Είναι η πρώτη φορά που συζώ με τον άνθρωπο μου, και δόξα σοι ο θεός είμαι πολύ καλά», είπε το κορίτσι και φτου φτου σκόρδα να συνεχίσει έτσι καλά ο δεσμός της. Και το επόμενο σπιτικό που θα «ανοίξουν» να είναι και το νυφιάτικο. Κι αν εμείς πολύ ενθουσιαστήκαμε με τα νέα της Καινούργιου που συγκατοικεί με τον Σταθοκωστόπουλο, δεν έκανε το ίδιο ο μπαμπάς Καινούργιος.

«Στην αρχή ο πατέρας μου δεν το πήρε και πολύ καλά αλλά στη συνέχεια… εντάξει. Είμαι και 28 ετών. Με τον μπαμπά μου θα είμαι μια ζωή; Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “σπίτι δεν έχεις;” Εγώ του λέω, σπίτι μου είμαι. Ακόμα δεν το έχει πιστέψει!» είπε. ε, εντάξει, θα το «χωνέψει» και ο father, άμα δει ότι το κοριτσάκι του είναι ευτυχισμένο και ο... γαμπρός σοβαρός.

Εξάλλου, έχουν γνωριστεί με τον σύντροφό της. «Έχω πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου. Εννοείται πως οι γονείς μου έχουν γνωρίσει τον άνθρωπο μου», είπε.