Λιάγκας: «Το θέμα με τον Ουγγαρέζο είναι προσωπικό»

07.10.2013
Μία νέα διάσταση παίρνει η ιστορία με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους λόγους που οι δύο πάλαι ποτέ κολλητοί, τα «αδέλφια» της showbiz δεν μιλάνε πια.

Ο Ουγγαρέζος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί ότι μετά τη μετακίνηση του ζεύγους στον ΑΝΤ1 σταμάτησαν και να μιλάνε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μεταγραφή μπήκε «εμπόδιο» στη φιλία τους. Άλλωστε, δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Λιάγκας έβαλε τον «Δημητρώ» του στην black list επειδή δεν τούς ακολούθησε.

Κι έρχεται τώρα ο Λιάγκας και δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησε το ότι τον Ουγγαρέζο τον αγαπά, είναι φίλος, τον έβαλαν στην οικογένεια τους, αλλά το θέμα είναι... οικογενειακό!

«Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ' τα κανάλια. Σε καμία περίπτωση η σχέση με τον Δημήτρη δεν έχει να κάνει με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Τον Δημήτρη τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον είχαμε βάλει τρία χρόνια με την Φαίη στην οικογένειά μας. Γι' αυτό όταν συμβαίνει κάτι μες στην οικογένεια, καλό είναι να μην τα δημοσιοποιούμε» είπε, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Τι να φταίει δηλαδή που δυο «αδέλφια» δεν μιλάνε. Να έπαιξαν... περιουσιακά στη μέση; Είναι και που η κρίση στη σχέση τους συνέπεσε με τη μεταγραφή και δεν μπορείς ο έρμος ο αναγνώστης να βγάλεις άκρη. Αλλά, όχι σε οικογενειακά θέματα δεν θα εμπλακούμε. Απλά, μάς έχει φάει η περιέργεια....