Μπακοδήμου: Μιλά για τη νέα της σχέση

03.10.2013
Πριν λίγες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Μαρίας Μπακοδήμου με τον γοητευτικό σύντροφο της, από τον γάμο της αδελφής του Νίκου Αλιάγα

Και τώρα, η παρουσιάστρια μιλά για πρώτη φορά για τον άνδρα που έχει μπει στη ζωή της, ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη! «Είμαι πολύ καλά και ερωτευμένη», δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν κρύβει την προσωπική της ζωή, αλλά δεν θέλει και να την εκθέτει.

«Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου με τον σύντροφό μου στο γάμο της αδελφής του Ν. Αλιάγα. Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα, αλλά δεν το χάρηκα. Δεν ήταν κάτι που ήθελα. Προτιμώ να κρατώ τη ζωή μου σε ήσυχους τόνους, αλλά από εκεί και πέρα δεν κρύβομαι, ούτε πήρα τηλέφωνο να πω, σας παρακαλώ μην το βάζετε. Δεν έχω κάτι να κρύψω, αλλά δε θέλω να βάζω ταμπέλες και λεζάντες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Μαρία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμα παιδί αν ο σύντροφός της το ζητήσει, ενώ ο τρίτος γάμος, αν και δεν είναι το ζητούμενο της, δεν είναι και απαγορευτικός. Όσο για το διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγο της και πώς το διαχειρήστηκαν οι δύο γιοι της, είπε ότι ήταν μικρά σε ηλικία και από την αρχή μεγάλωσαν με δεδομένο ότι έχουν δύο σπίτια.

Πηγή: Εγώ Weekly