Η Ναταλία παραδέχεται τον έρωτα της για τον Ιωάννου

23.09.2013
Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει, η Ναταλία Γερμανού και μετά από τρεις μήνες σχέσης παραδέχεται με κάθε επισημότητα ότι είναι ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνει χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος ότι είναι ερωτευμένη με τον 25χρονο ηθοποιό. Γιατί το λέμε ξανά και ξανά ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

«Ναι, είμαι ερωτευμένη. Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία μιας σχέσης αν δεν είμαι. Το αποφεύγω» δηλώνει στο περιοδικό People. Και συνεχίζει: «Δεν παίζω κρυφτούλι με τον κόσμο. Έχουν υπάρξει και σχέσεις, που δεν τις έμαθε ποτέ ο κόσμος. Πέρυσι το καλοκαίρι, είχα μια σχέση που κράτησε τέσσερις μήνες και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Δεν είμαι από εκείνες που φορούν κουκούλες».

Η Ναταλία μίλησε με ειλικρίνεια και για το «Μες στην καλή χαρά» που φέτος θα το παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Κάποτε πίστευα πως αν το έχανα, θα σπάραζα σαν Μανιάτισσα μοιρολογίστρα μάνα. Ωστόσο, το παιδί άλλαξε τόσο πολύ με τα χρόνια. Το γέννησα καστανό με καστανά μάτια (Σίσσυ Χρηστίδου), και έγινε ξανθό με γαλάζια μάτια (Κωνσταντίνα Σπυροπούλου), που έφτασα στο σημείο ν΄ αναρωτιέμαι πλέον αν είναι δικό μου παιδί» πέταξε το καρφάκι της.