Μεταγραφή - βόμβα: Ο Κωστόπουλος στο πρωινό του Mega

06.09.2013
Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας είχε παρομοιάσει τη μετακίνηση του στον ΑΝΤ1 από το Mega σαν τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και τις καλοκαιρινές μεταγραφές που γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Και κάπου είχε δίκιο σε αυτό. Γιατί, μπορεί, ο Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να ήταν η «βόμβα» στην έναρξη της μεταγγραφικής περιόδου, όμως, η άλλη η μεγαλύτερη έρχεται στη λήξη αυτής.

Στο παραένα, το Mega κάνει ρελάνς και απαντά με το ίδιο νόμισμα στον «αντίπαλο», κρατώντας για το τέλος τη μεγάλη μεταγγραφική – «βόμβα»: ο Πέτρος Κωστόπουλος πηγαίνει Mega και μάλιστα στην πρωινή ζώνη, απέναντι στους ΣκορδαΛιάγκα! Αυτή είναι η απάντηση του Πέτρου Μπούτου, ο οποίος πολιόρκησε για μέρες και με μεγάλη μυστικότητα τον «mr. Lifestyle» και όπως φαίνεται το... πρέσινγκ έφερε καρπούς.

Αν κάτι δεν πάει στραβά και τελικά δούμε τον Πέτρο Κωστόπουλο παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη, θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη τηλεοπτική έκπληξη των τελευταίων χρόνων. Τέτοια surprise και τέτοια εξέλιξη, δηλαδή ο πάλαι ποτέ ισχυρός εκδότης να παρουσιάζει πρωινάδικο, ούτε στην πιο τρελή φαντασία μας.