Τρέμε tv: Η Σπυροπούλου προπονείται για παρουσιάστρια

06.09.2013
«Αν έχεις τύχη διάβαινε» λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ισχύει το.... αν έχεις μέσο διάβαινε.

Και η wannabe παρουσιάστρια και δη... Ελένη Μενεγακη, το έχει το «δοντάκι» της εκεί στον Alpha. Και για του λόγου το αληθές, μέχρι... προπονήτρια επιστρατεύουν για να κοουτσάρει την άπειρη Κων/να και να την κάνει μια μέρα (σύντομα για την ακρίβεια) κανονική παρουσιάστρια.

Και η «προπονήτρια» της δεν θα είναι όποια και όποια αλλά η κοτζάμ Ζήνα Κουτσελίνη, που από τα χέρια της έχουν περάσει σχεδόν όλες οι παρουσιάστριες της πρώτης γραμμής, όπως Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καραβάτου, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έτσι, η νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού του Alpha στα καθήκοντα της προσθέτει και την εκπαίδευση της Σπυροπούλου, μαθαίνοντας της τα μυστικά της τηλεόρασης.

Αν θα τα καταφέρει, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αλλά για να της αναθέσουν τέτοια «ιερή» αποστολή, τής έχουν εμπιστοσύνη. Βρε λες στο τέλος να πούμε... μεγάλη είσαι Κουτσελίνη μου και θαυμαστά τα έργα σου;​

Πηγή: Espresso