Τι απαντά ο πρώην της «Χουρέμ» για το παιδί;

28.08.2013
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία – και όχι μόνο – μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε η Μεριέμ Ουζερλί και τις απίστευτες αποκαλύψεις που έκανε για τον πρώην σύντροφό της.

Ο επιχειρηματίας – και... Δον ζουάν, όπως συμπεραίνουμε από τις αποκαλύψεις της ηθοποιού – Τζαν Ατές είναι πολύ γνωστός στη γειτονική χώρα κυρίως για τον άστατο χαρακτήρα του και τις πολλές κατακτήσεις του. Τώρα, η Χουρέμ κατηγορεί τον πρώην της ότι όχι μόνο δεν της στάθηκε δίπλα τον καιρό που βρέθηκε στην ψυχιατρική κλινική, αλλά την εγκατέλειψε με απαράδεκτο τρόπο όταν έμαθε ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

Έτσι, μετά το σάλο που προκλήθηκε, έδωσε συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει σε όσα ισχυρίζεται για εκείνον και το παιδί η Χουρέμ. Δήλωσε, λοιπόν, ότι δεν περίμενε να κρατήσει το παιδί η Μεριέμ και του έκανε πραγματικά έκπληξη που τελικά επέμεινε σε αυτή την απόφαση παρά την δική του αρνητική διάθεση.

Επίσης, δήλωσε ότι έχει επίγνωση των υποχρεώσεων που θα έχει από εδώ και στο εξής ως πατέρας αυτού του παιδιού. Βέβαια, η Ουζερλί στη συνέντευξη της αποκάλυψε ότι εκείνος τής δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν σέβεται και δεν αναγνωρίζει το μωρό.

Πάντως, ο πατέρας της «Χουρέμ» δήλωσε πως αν ο Ατές δεν θελήσει να αναγνωρίσει το παιδί, θα το αναγνωρίσει εκείνος.