Η Χουρέμ συνήλθε κι επιστρέφει με... Karadayi

18.07.2013
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Χουρέμ και τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, δείχνουν να ξεπερνιούνται.

Η Μεριέμ Ουζερλί νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας όπου ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή και σε συνδυασμό με τις καθημερινές συνεδρίες που κάνει, τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως διαβάζουμε στο Mytv, η ηθοποιός σύντομα θα επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Κι εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη. Γιατί, η Μεριέμ δεν θα επιστρέψει ως Χουρέμ στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» (εξάλλου ήδη ξεκίνησε η αντικαταστάτρια της), αλλά ως... δικηγόρος στον «Karadayi»!!! Ω ναι. Η κοκκινομάλλα ηθοποιός, θα συμμετέχει στο νέο κύκλο της σειράς (από το Φθινόπωρο θα την βλέπουμε μέσα από τον ΑΝΤ1) και θα υποδύεται μία γοητευτική δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπιση του Ναζίφ Καρά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανάμεσα στην πάλαι ποτέ Χουρέμ και τον γοητευτικό Karadayi/Μαχίρ θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση, που θα «ανάψει» φωτιές στην Φεριντέ.