Έξαλλη η Καινούργιου από το "κράξιμο" Ηλιάκη-Μουτσινά

27.06.2013
Δεν ξέρουμε αν εκεί στο Δέστε Τους είναι πράγματι μια... ωραία ατμόσφαιρα, όμως το απόγευμα της Τετάρτης μόνο τέτοια δεν ήταν.

Τι ήταν να δουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς το φιγουρίνι Καινούργιου στο πιο στημένο παπαράτσι όλων των εποχών; "Έπεσαν" να την φάνε. Τέτοιο κράξιμο στον "αέρα" δεν θυμόμαστε να έχουμε ξαναζήσει. Σκουπίδι το έκαναν το Κατερινιώ που ήρθε κι έγινε έξαλλο, "καρφώνοντας" στο τέλος όλους τους διάσημους και τα στημένα παπαράτσι που κάνουν στις παραλίες.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μόλις είδαν την Καινούργιου στο εξώφυλλο Life style περιοδικού στεγνή με την πλατφόρμα να παίζει ανέμελα με το σκυλάκι της στην αμμουδιά, άρχισαν το κράξιμο

"Κατερινάκι μου εσύ με την πλατφόρμα σου! Μα είναι δυνατόν στο ακρογιάλι με την πλατφόρμα;» της είπαν για να δικαιολογήσει εκείνη το styling της.

«Παιδιά είστε καλά; Είναι μια ψάθινη τη φοράω για να πάω παραλία και μετά τη βγάζω!» είπε.

Αλλά άλλοι δύο συνέχισαν απτόητοι: «Και το μαλλί που δεν έχει ίχνος υγρού στοιχείου; Το σκυλί που το κρατάς σαν να είναι μωρό";

Ταα αίματα αναψαν, η Καινούργιου έγινε έξαλλη (πρώτη φορά την είδαμε έτσι) και με τα πολλά παραδέχτηκε ότι η φωτογράφηση ήταν στημένη!!! Ωωωω τι σοκ(ι)

«Παιδιά ωραία είναι στημένη η φωτογράφιση! Τι θέλετε τώρα να σας πω; Ότι ήταν αυθόρμητο; Ότι δεν ήξερα ότι ήταν εκεί φωτογράφος; Οι περισσότεροι ξέρουν πως είναι φωτογράφος από πίσω! Όπου βλέπετε παραλία όλοι το ξέρουνε πως υπάρχει παπαράτσι. Είστε με τα καλά σας;» είπε.