Γιατί έγινε έξαλλη η Ναταλία με την Αννίτα;

25.02.2013
Άρωμα παρατράγουδων είχε το συγκεκριμένο SOS της Αννίτας Πάνια, αφού, άλλωστε όπως παραδέχτηκε κι η ίδια η παρουσιάστρια, αυτοσαρκαζόμενη, έχει καρμική σχέση με αυτά.

Άρωμα παρατράγουδων είχε το συγκεκριμένο SOS της Αννίτας Πάνια, αφού, άλλωστε όπως παραδέχτηκε κι η ίδια η παρουσιάστρια, αυτοσαρκαζόμενη, έχει καρμική σχέση με αυτά.

Τι συνέβη, όμως; Και που κολλάει η Ναταλία; Στο πλατό της εκπομπής, λοιπόν, εμφανίστηκε ο Οσμάν από το Πακιστάν, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε να τραγουδήσει. Δεν ήθελε καμία χάρη από την παρουσιάστρια, παρά να τον αφήσει να τραγουδήσει και να δείξει το ταλέντο του στον κόσμο.

Τι προσπάθησε η Πάνια, να τον πείσει ότι της καταστρέφει την εικόνα της στην τηλεόραση... Τι τον παρακαλούσε να μη δώσει μια κλωτσιά και τα πετάξει όλα, καταστρέφοντας την τηλεοπτική εικόνα της παρουσιάστριας που προσφέρει έργο, ο Οσμάν δεν καταλάβαινε τίποτα.

Τελικά πήρα το «όφωνο» (για να θυμηθούμε τα παλιά) και τραγούδησε «Δεν ταιριάζετε σου λέω» του Παντελή Παντελίδη, το “Mamacita Buena” των Claydee και Κώστα Μαρτάκη, ενώ έκανε φινάλε με Πασχάλη Τερζή και «Δικαίωμά μου» προτού η Αννίτα του δείξει την έξοδο. Βέβαια, «δεν το είχε», αντικειμενικά μιλώντας.

Κι η Γερμανού; Έλα που το Ναταλάκι μας όση ώρα γίονονταν αυτά στο στούντιο, ήθελε να κοιμηθεί και με την παραφωνία που ακουγόταν από την τηλεόραση ξύπνησε κι είχε αϋπνίες.

Έξαλλη λοιπόν, πήρε στην εκπομπή και παραπονέθηκε έντονα στους συνεργάτες της Πάνια. Η Αννίτα το πληροφορήθηκε και βάλθηκε να τη νανουρίσει. Πάνω όμως που πήγαινε να το πετύχει και να «αποκαταστήσει» τη σχέση της με τη Ναταλία, να σου πάλι ο Οσμάν κάνει ντου στο πλατό κι έριξε άλλο ένα άσμα.

«Εσύ έχεις έρθει για να καταστρέψεις και την τηλεοπτική μου καριέρα και τις σχέσεις μου με τις φίλες μου», είπε η πάντα ετοιμόλογη Αννίτα με μπόλικη δόση χιούμορ.

N.E.