Κι όμως αποχώρησε ο "εξολοθρευτής" του Dancing

11.02.2013
Μπορεί να «έφαγε» τον μισό πληθυσμό του Dancing with the stars και ήταν ο φόβος και ο τρόμος των σταρ που χόρευαν, όμως όταν έφτασε η ώρα των φαβορί, ο εξολοθρευτής-Λάουρα βρήκε τοίχο.

Ή μάλλον είδε την πόρτα της εξόδου. Γιατί μπορεί ο κόσμος να την αγαπάει και αν την στηρίζει, όμως ο Ηλίας Βρεττός και πολύ περισσότερο η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι με διαφορά οι καλύτεροι και είναι αμαρτία από το Θεό (λέμε τώρα) να βλέπαμε τη μικρή Λάουρα στο τελικό.

Βέβαια, μας έπιασε η ψυχή μας όταν την είδαμε να λυγίζει μετά το εφτάρι του Φωκά Ευαγγελινού και μεταξύ μας δεν του το είχαμε του χορογράφου. Τούτος είναι καλός άνθρωπος, αλλά με το 7αρι (ενώ οι υπόλοιποι έβαλαν 8) ξεπέρασε και τον Γιάννη Λάτσιο. Και ήρθε το κοριτσάκι κι έβαλε τα κλάματα.

Τα κλάματα τα έβαλε και η Ντορέττα ακούγοντας τους ύμνους της επιτροπής για το χορευτικό της στο μιούζικαλ. Δε λέμε, ήταν απίστευτη κι επαγγελματική η εμφάνιση της, αλλά όχι να μας συγκινηθεί και να βουρκώσει ο Λάτσιος. Γενικά, ο ημιτελικός είχε πολλή συγκίνηση. Και πολύ σέξι την Ζέτα Μακρυπούλια με την ευάερη κι ευήλια τουαλέτα της.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, σε μία εβδομάδα φτάνουμε στον τελικό, όπου Παπαδημητρίου και Βρεττός θα δώσουν σκληρή μάχη για την πρωτιά.