Κωστόπουλος: Αποκαλύπτει πότε κάνει σεξ & η παρενόχληση από παπά

08.02.2013
Μία διαφορετική συνέντευξη παρακολουθήσαμε στο «Βράδυ» της Τετάρτης, αφού στη θέση του παρουσιαστή κάθισε ο Μάρκος Σεφερλής και σε αυτή του καλεσμένου κάθισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Και ο οικοδεσπότης Κωστόπουλος σε αντίθεση με τους καλεσμένους που φέρνει κάθε φορά, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ειδικά σε ζητήματα σεξουαλικούς περιεχομένου.

Βέβαια, βοήθησαν σε αυτό και οι ερωτήσεις του Σεφερλή, που δεν χαρίστηκε στον «φιλοξενούμενο» του. «Ξεκίνησα τη σεξουαλική μου ζωή στα 15 και 3/4. Την πρώτη φορά μου πήρε γύρω στο ενάμιση με δύο λεπτά. Είχα τελειώσει πριν ξεκινήσω. Έκανα πολύ προπόνηση μόνος μου στο σπίτι» αποκάλυψε αρχικά ο Κωστόπουλος ενώ παραδέχτηκε ότι η αυτό-ικανοποίηση είναι κάτι που δεν κόβεται.

Η αποκάλυψη νούμερο δύο ήταν με την τωρινή σεξουαλική του δραστηριότητα, που δεν ξέρουμε αν η απάντηση ήταν στο χιουμοριστικό ύφος του Σεφερλή ή αποτελεί μία αλήθεια, απλά την πάσαρε με μπόλικη δόση χιούμορ. «Δεν κάνω σεξ λόγω συνθηκών. Εδώ κι ένα με δύο χρόνια δεν κάνει κούκου. Αραιά και που κάνω» αποκάλυψε.

Και όχι οι αποκαλύψεις δε σταματούνε εδώ, αφού μάθαμε επίσης ότι ο Κωστόπουλος έχει κάνει και one night stand, αλλά και τρίο.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παπά, σε νεαρή ηλικία όταν ήταν μέσα σε λεωφορείο. Ο παπάς κάθισε δίπλα του κι άρχισε να τον ακουμπάει στο πόδι, λέγοντας του ότι αν τον ακολουθήσει, δεν θα χάσει!!!

Κι εννοείται ότι ο Κωστόπουλος έφυγε τρέχοντας...