Λιάγκας: Κράξιμο στην Ηλιάδη με απίστευτους χαρακτηρισμούς

07.02.2013
Τα τέσσερα τραγούδια που είναι υποψήφια για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον σχολίασαν στο Πρωινό Mou και όση ώρα ο καθένας έλεγε τα δικά του ο Γιώργος ο Λιάγκας είχε επιλέξει τη σιωπή.

Κι επειδή στην περίπτωση του, η σιωπή είναι πάντα χρυσός, έκαναν το λάθος η Φαίη Σκορδά και οι λοιποί να ζητήσουν τη γνώμη του. Εκείνος δεν ήθελε να την πει (κάτι ήξερε), αλλά τελικά άνοιξε το στόμα του και δυστυχώς για την Αγγελική Ηλιάδη και το τραγούδι της, δεν έλεγε να το κλείσει.

Τέτοιο κράξιμο ούτε ο χειρότερος εχθρός της αοιδού και του διαγωνισμού ενώ αφορμή για το ξέσπασμα του στάθηκε το βίντεο όπου η αοιδός Ηλιάδη δήλωνε ότι το τσιφτετέλι της αντιπροσωπεύει την Ελλάδα. Βρε γυάλισε το μάτι του παρουσιαστή χρησιμοποιώντας στη συνέχεια απίστευτους χαρακτηρισμούς κι εκφράσεις για το τραγούδι.

"Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μας ούτε τον Έλληνα το τραγούδι αυτό. Το θεωρώ ένα γυφτο-τουρκο-μπαρόκ άθλιο! Ντρέπομαι για το τραγούδι αυτό! Δεν θέλω να μας εκπροσωπήσει! Είναι άθλιο! Ντροπιαστικό! Εξευτελιστικό! Απαράδεκτο! Απορώ πώς ο Κασιδόκωστας με την PANIC έβαλαν υποψήφιο το τραγούδι. Είναι trash. Βλέπουμε που βλέπουμε τουρκικές σειρές, μην πάμε και με τουρκικό τραγούδι στην Eurovision!" έλεγε και δεν ήξεραν πώς να τον συγκρατήσουν.

Από τα τραγούδια τού άρεσε περισσότερο του Αγάθωνα τον οποίο είχαν καλεσμένο. Κορυφαία, δε, ατάκα ήταν ότι «Η Ηλιάδη μετά από αυτά που είπα δεν πρόκειται αν έρθει καλεσμένη». Άδικο θα έχει η γυναίκα;